Čím více, tím lépe? ZTE má prototyp telefonu se dvěma výřezy

5
Čím více, tím lépe? ZTE má prototyp telefonu se dvěma výřezy
  • Telefon má výřez vespod displeje pro reproduktor a nahoře pro kamerku, senzory a sluchátko
  • Zároveň má i podivně vyhlížející průhledné rohy rámu a magnetický pin na zádech pro modulární příslušenství

Prototypy a návrhy různých telefonů se objevují denně a častokrát se jedná o velmi zajímavé kousky. Stejný případ je to i u údajného prototypu nového telefonu od ZTE s názvem „Iceberg“ („Ledovec“), který bude ovšem nepochybně noční můrou řady odpůrců stále populárnějšího „notche“. Vidět můžeme totiž telefon ne s jedním, ale hned se dvěma výřezy v displeji. Jeden vespod pro reproduktor a druhý v horní části displeje pro kamerku, sluchátko a senzory.

ZTE - prototyp

Zároveň má však telefon podivně vypadající průhledné rohy rámu, díky čemuž vypadá vcelku vtipně, jako by byl schovaný v pouzdře, na které není dělaný. Na zádech lze přitom kromě duálního fotoaparátu vidět i magnetický pin pro modulární příslušenství ve stylu Motoroly či Essentialu. Samozřejmě se podobného kousku nemusíme nikdy dočkat, ale i tak se už spekuluje o tom, že by se mohlo toto ZTE představit již z kraje příštího roku.

Zdroj: winfuture.de

Diskuze ke článku
Carda
Vypadá že to posunuli na vyšší level :D nejen nudloidní displej ale už dva výřezy na něm čim dál tím lepší :D
Za stereo reproduktory to stojí
ANO
"Čím více, tím lépe?":o) Lol, jsem se malem pocural smichy:o) Nakonec budou davat vyrezy i po stranach;) Hloupost proste nezna mezi. To jak byl posledne nejaky ten krumpl, kde mel nahore vyrez a dole 2cm prazdne misto pro ctecku, to jsem myslel, ze uz fakt padnu:o))) Jako kopirovat apple az do takove miry, ze vyrez je "moderni", to prece nemuze byt normalni ne? Tolik elektronickeho odpadu, z toho je mi fakt smutno ....
Andre
Dva výřezy by byli skvělé pokud ve spodním byla čtečka otisku (tlačítko) a v horním kamery sluchátko. V dolních rozích displeje by se zobrazovaly zbylé dvě tlačítka. Telefon by působil souměrně (což jsem dřív miloval na apple produktech).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze