Chytrý náramek Redmi Band má barevný displej a 14denní výdrž

5
Chytrý náramek Redmi Band má barevný displej a 14denní výdrž
Fotografie: Redmi
  • První chytrý náramek značky Redmi bude nabízen ve čtyřech barevných variantách
  • Disponuje barevným displejem s úhlopříčkou 1,08 palce
  • Dostalo se na NFC pro bezkontaktní platby přes Google Pay
  • Přímo na těle je USB pro snadné nabíjení

Xiaomi aktuálně slaví 10. výročí svého založení a při této příležitosti představilo skrze weibo.com zbrusu nový chytrý náramek, vůbec první pod značkou Redmi. Novinka zvaná jednoduše Redmi Band se od oblíbeného Mi Bandu 4 bude lišit designem i možnostmi. Například samotné tělo nebude možné vyjmout z náramku. Naopak, náramek bude možné z části „rozebrat“a odkrýt USB-A konektor, prostřednictvím kterého jej snadno nabijete. Podobné řešení nedávno přinesl také náramek od Realme. Na každý pád výdrž na nabití se má dle výrobce pohybovat kolem 14 dní.

Xiaomi Redmi Band

Displej novinky je barevný a narostl na 1,08 palce, prostřednictvím kterého budete upozorňováni na zmeškané události i důležité aktivity. Redmi Band má senzor srdečního tepu, změří vám spánek a dokonce vás upozorní, že dlouho sedíte. Má také nabízet NFC a zvládat platby skrze Google Pay.

Redmi Band bude nabízen ve čtyřech barevných variantách: černé,modré, zelené a oranžové. Na domácím čínském trhu by se měl začít prodávat již 9. dubna po přepočtu za necelých 500 Kč.

Diskuze ke článku
JirkaM
"...zvládat platby skrze Google Pay." To je vycucané z prstu, ani jeden oficiální zdroj nemluví o Google Pay. Hlavně doteď není jediná nositelnost kromě hodinek s WearOS, která by Google Pay uměla.
Technek
Taky tomu GPay nevěřím.
Dan
Wow. Jak škaredé taky jsou. Chválím.
aod
na jine strance zase pisou ze NFC vubec nema a tak asi zadny google pay

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze