Chystaný Samsung Galaxy Grand 3: vyroste a zaměří se na selfie

3

Samsung hodlá i nadále rozvíjet řadu Galaxy Grand, která obsahuje modely s větším displeji a výbavou spadající do střední třídy. Po spoustě derivací druhé generace je na obzoru generace třetí. Ta vyroste a vylepší oba fotoaparáty.

Současný Samsung Galaxy Grand 2

Nový velký Samsung Galaxy Grand 3 se objevil v benchmarku GFXBench a stane se tak zřejmě přímým nástupcem současného modelu Galaxy Grand 2. Známé spekulace hovoří o větším displeji. Ten by měl povyrůst ze současných 5,25 palců na 5,5 palců. Rozlišení však zůstane věrné HD hodnotě. O výkon se postará čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 s taktem 1,2 GHz. Vhod přijde i 1,5 GB paměti RAM. Interní paměť by pak měla disponovat 16 GB, reálně však bude dostupných přibližně 12 GB. Prostředí by měl zajišťovat systém Android ve verzi 4.4.4 KitKat.

Samsung Galaxy S6

Citelného vylepšení doznají fotoaparáty. Zadní dostane do vínku 12 megapixelů a čelní již použitelných 5 megapixelů. Fanoušci selfies by tak měli být spokojeni. K představení Samsungu Galaxy Grand 3 by mělo údajně dojít ještě v tomto roce.

Zdroje: phonearena.com, gfxbench.com

Diskuze ke článku
mrtvá žížala
dalsi prerostla pípa ! a pak se samsung divi ze ho mobilni divize tahne k zemi. zivot neni o telefonech velkych jak padlo do lodky...kde je fantazie a snaha o mensi reseni aspon ve stylu S5/ S5 mini apod. ?
VergonCZ
Bude z kovu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze