Chystaný Honor V9 s duálním fotoaparátem se ukáže před MWC

Většina výrobců již vyhlíží barcelonský veletrh MWC 2017, na kterém odhalí své novinky. Někteří si však chtějí slávu uzmout jen pro sebe. To bude z části případ také čínského Huawei, které týden před veletrhem ukáže zajímavou novinku s duálním fotoaparátem.

Honor V9
Honor V9

Honor V9 bude telefonem vyšší střední třídy s velice slušnou výbavou, která již také unikla. Displej by měl disponovat úhlopříčkou 5,7 palce a Quad HD rozlišením. Pod kapotou bude tepat osmijádrový procesor s taktem až 2,4 GHz, který bude mít k ruce 4 GB operační paměti a 64 GB prostoru pro data. V plánu je však i lepší verze s 6GB operační pamětí a velkorysým 128GB úložným prostorem. Prostředí zajistí operační systém Android 7.0 Nougat a nadstavba EMUI 5.0.

TIP! Připravuje se Honor 8 Lite (aktualizováno)

Honor V9

Známé jsou již také rozměry chystaného modelu, které mají činit 157 × 77,5 × 6,97 milimetrů, a hmotnost 184 gramů. Hlavním lákadlem má být duální a horizontálně orientovaný fotoaparát na zadní straně. Primární má mít rozlišení 12 megapixelů, pomocný 2 megapixely. Poslední informace hovoří o baterii s kapacitou 3 900 mAh. Z oficiálního teaseru výrobce, na kterém vidíme plavce, bychom mohli odvozovat, že se telefon pochlubí zvýšenou odolností. Výrobce to však sám nepotvrdil a nenaznačují to ani aktuálně dostupné spekulace. Více se však dozvíme brzy, neboť k představení Honoru V9 dojde v úterý 21. února 2017.

Zdroje: weibo.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze