Chystané Realme C11 nabídne nový procesor Helio G35

5
Chystané Realme C11 nabídne nový procesor Helio G35
Fotografie: Realme
  • Ve výbavě se objeví 6,52palcový HD+ displej
  • Na zadní straně najdeme duální fotoaparát
  • Představení proběhne 30. června

Realme plánuje představit nový model C11, o čemž informovalo na Facebooku. Dozvěděli jsme se, že půjde o celosvětově první telefon nabízející procesor Helio G35, který má do nižší třídy smartphonů přinést velice slušný výkon. Vše navzdory jinak průměrné výbavě, o které informoval @Sudhanshu1414. Nachází se v ní například 2GB operační paměť či 32GB úložiště. Displej nabídne úhlopříčku 6,52 palce, HD+ rozlišení a chráněn bude sklíčkem Gorilla Glass 3.

Realme C11

Telefon bude mít na zadní straně dva fotoaparáty: hlavní 13megapixelový doplní 2megapixelová kamerka pro práci s hloubkou ostrosti. Dále uživatele potěší slot pro dvě nano SIM karty i paměťovku nebo baterie s nadprůměrnou kapacitou 5 000 mAh. Realme již rovněž oficiálně prozradilo, že premiéra modelu C11 proběhne v Malajsii 30. června.

Diskuze ke článku
pikatchu
a ja vul si myslel, ze 2GB byli vymiceny do ztracena a 3GB, spise vsak 4 budou minumum... och ta blahovost... :-/ CPU muze byt klidne SD865+ , mala RAMka to dosere jak se patri... do toho eMMC super pomale uloziste a mame tu adepta na brak roku....
Carda
A bude to stačit?
G
HD displej, 2GB RAM a nejaký no-name pochybný Mediatek. Hlavne, že má na zadnej strane dve kamery. Vyzerá to na ďalší diel retro.
End
Tak je to low end za 90 euro, lepší než Galaxy A01 od Samsungu který stojí 135 euro.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze