Chystané LG LV5 připomíná model G5 bez odnímatelné brady

6

Jihokorejské LG neprožívá své nejlepší období a rozhodně se bude snažit udělat vše možné, aby svou situace opět zlepšilo. Pomoci by mohl i chystaný model s kódovým označením LV5, který svým vzhledem nápadně připomíná vlajkovou loď G5.

Máte-li v současné době zájem o velmi dobře vybavený telefon s logem LG, je to na českém trhu takřka neřešitelný problém. Z oficiální distribuce totiž zmizela i aktuální vlajková loď G5 a nadějná novinka V20 na dveře ještě ani nezaklepala. Nadějí do následujících měsíců by mohl být model s pravděpodobně kódovým označením LV5. Dle spekulací by se mělo jednat spíše o zástupce střední třídy, jenž bude sdílet vzhled s vlajkovou lodí. To je ostatně patrné již z uniklého renderu, na kterém si můžeme všimnout shodně řešené čelní strany, jejíž horní partie je mírně zakřivená.

TIP! Recenze LG G5 – Focení může být zábava

LG LV5
LG LV5

Zásadní odlišností však bude nevyměnitelná brada a tím pádem absence rozšiřujících modelů. Nutno však přiznat, že to bude mrzet zřejmě málokoho. Namísto nepříliš oblíbeného řešení by se LG mělo vrátit k možnosti sundat celý zadní kryt. V tuto chvíli není jasné, zda bude vyměnitelná i baterie, nicméně u LG je tato možnost velmi pravděpodobná. O výbavě toho bohužel mnoho nevíme a lze jen vyčíst z renderu, že hlavní fotoaparát bude doprovázen přisvětlovací LED diodou a o společnost se dále postará i čtečka otisků prstů.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jana
Lg hlavně neumí svoje telefony prodat kdyby v20 prodávali v Evropě tak ho už mám doma......
Kensi Blye
Kensi Blye
Pane bože!!! Co to zase je lg lv5??!! To je jako další řada??
Xwert Is
Xwert Is
Mne sa toto zariadenie čo sa dizajnu týka páči. Uvidíme či to bude mať aj nejaké solídne črevá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze