Blížící se Samsung Galaxy J4. Známe jeho vzhled, výbavu i cenu

aktualizováno
3
Blížící se Samsung Galaxy J4. Známe jeho vzhled, výbavu i cenu
  • Základem portfólia Samsung by se již brzy mohl stát plastový Galaxy J4
  • Nabídne 5,5palcový displej či uživatelsky vyměnitelnou baterii

Aktualizováno 21. 5. 2018

Samsung Galaxy J4 je již zřejmě za dveřmi, neboť o něm unikají další podrobnosti o výbavě a nejen to. Víme, že bude dodáván ve dvou verzích. Slabší si vystačí s 2GB RAM a 16GB úložištěm, ta výkonnější nabídne 3GB RAM a 32GB interní paměť. Potvrzuje se také HD rozlišení na displeji o úhlopříčce 5,5 palců.

Z příspěvku na Twitteru můžeme vyčíst informaci o přítomnosti 13megapixelového fotoaparátu se světelností f/1.9 a čelní 5megapixelové kamerky s přisvětlením. Baterie dostane kapacitu 3 000 mAh. Kromě výbavy již známe také vzhled, který nepřekvapí. Jde o léty osvědčený design telefonů Samsung. Prodávat se má pod hranicí 5 tisíc korun s daní.

Samsung Galaxy J4

Původní informace z 8. 5. 2018

Jihokorejský Samsung se chystá na představení novinky s názvem Galaxy J4. Označení dává tušit, že půjde spíše o základní smartphone a prozatím uniklé specifikace to potvrzují. V prvé řadě bude tělo telefonu plastové. Dále zde máme klasický displej s poměrem stran 16:9 a úhlopříčkou 5,5 palce. Místo tak zbylo i na tlačítka pod displejem. Rozlišení není známé, avšak s největší pravděpodobností se dočkáme standardního HD.

Samsung Galaxy J4

O výkon se postará procesor Exynos 7570 kombinovaný s 2GB operační pamětí, zatímco prostředí bude mít pod palcem operační systém Android 8.0 Oreo. Samozřejmostí je podpora LTE či Bluetooth 4.2. Pro mnohé uživatele pak bude klíčové, že bude možné uživatelsky vyměnit baterii. Kromě dvou živých fotografií se telefon již objevil na několik regionálních stránkách Samsungu, byť bez podrobností. Vše však naznačuje, že představení proběhne velmi brzy.

Zdroj: blogofmobile.com, fonearena.com, comfy.ua

Diskuze ke článku
Martin
Humus předražený to bude s 8gb interní paměti.
figura
Ale jo, když to bude za 2.000,- Kč, proč ne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze