Chystá se Samsung Galaxy A70e s okleštěnou výbavou

4
Chystá se Samsung Galaxy A70e s okleštěnou výbavou
  • AMOLED displej má mít pouze 6,1palcovou úhlopříčku
  • Na zadní straně bude trojitý fotoaparát

Samsung má od loňského roku velmi bohatě naplněné portfolium, avšak některé modely jsou určeny například pro konkrétní trhy. Server compareraja.in nyní přinesl informaci o chystaném Galaxy A70e. Pokud se pokusíme zorientovat, původní Galaxy A70 byl představen před rokem, před půl rokem jsme se dočkali mírně vylepšeného Galaxy A70s a nedávno další generace Galaxy A71. Případná novinka Galaxy A70e by měla být levnější alternativou s většími rámečky kolem displeje. Ten bude stále typu AMOLED, avšak již jen s 6,1palcovou úhlopříčkou.

Samsung Galaxy A70e

Celkové rozměry telefonu mají být 156,8 × 76,45 × 9,35 milimetrů, přičemž výrobce údajně bude šetřit a nasadí starý micro USB konektor. Stejně tak čtečka otisků prstů nezůstane v displeji, ale přemístí se na záda telefonu. Starý design je patrný na zadní straně, kde bude trojice fotoaparátů ve vertikálním uspořádání. Více informací prozatím není známo. Lze navíc předpokládat, že tento telefon bude určen spíše rozvojovým trhům.

Diskuze ke článku
Eedx
MicroUSB? V roce 2020? V době kdy to nabízí i nejlevnější modely? To jako vážně?? Jestli to tak bude, tak ať si ten sh.t strčí za klobouk. Stejně to bude jen další model do počtu.
Jiri978
Potěšil by mě během roku spíše nějaký S20e se čtečkou v displeji, 5,8 palců, 30x zoom a 3600 mAh baterkou. I nejmenší S20 je pro mě obrovské pádlo a zůstanu tedy jinak u S10e.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze