Chystá se nové Realme s 65W nabíjením. Mělo by mít i výkonný procesor

Chystá se nové Realme s 65W nabíjením. Mělo by mít i výkonný procesor
Fotografie: Realme
  • Ve hře je dokonce nasazení Snapdragonu 888
  • Na zadní straně se objeví trojice fotoaparátů

Realme má za sebou představení například Realme 8 5G, avšak v přípravě jsou další kousky. Mezi nimi figuruje například model s prozatímním označením RMX3142. Ačkoliv vypadá velmi podobně jako současné telefony, půjde o zcela nový kousek. Potvrzují to informace z čínského certifikačního úřadu TENAA.

Realme RMX3142

Prozatím bezejmenné Realme má nabízet AMOLED displej s 6,43" úhlopříčkou a Full HD+ rozlišením. Baterie sice neoslní kapacitou 4 400 mAh, ale rychlost nabíjení úsměv vykouzlí. Výkon 65 W zaručí, že k úplnému nabití dojde zhruba za 30 minut. Prozrazen byl takt procesoru, a to 2,8 GHz. Díky tomu víme, že bude nasazen výkonný čipset od MediaTeku/Qualcommu. S ohledem na výkon nabíjení vstupuje do hry zejména Snapdragon 888, avšak nic není potvrzeno.

Rozměry zařízení budou 159,1 × 73,4 × 8,1 mm a hmotnost se zastaví na 174 gramech. Prozrazeny byly též zadní fotoaparáty. Hlavní snímač bude mít 64 megapixelů a doprovodí jej 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a 2megapixelový snímač, prozatím bez bližšího upřesnění. Je nasnadě, že půjde o makro, nebo portrétní fotoaparát. Podrobnější informace prozatím nejsou k dispozici.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze