Chystá se Motorola One Fusion+ se 4 fotoaparáty a velkou baterií

3
Chystá se Motorola One Fusion+ se 4 fotoaparáty a velkou baterií
Fotografie: Motorola
  • Displej s úhlopříčkou 6,5 palce by měl být zakřivený
  • Na zadní straně se objeví čtveřice fotoaparátů
  • O výkon se postará Snapdragon 730

Motorola v minulém měsíci představila své vlajkové modely Edge a Edge+, ale nehodlá zapomenout ani na důležitý segment střední třídy. Do něj by dle devicereport.youtube.com měla zamířit novinka One Fusion+, z čehož vyplývá, že velice pravděpodobně nebude osamocena a dočkat bychom se měli i verze bez přídomku Plus. Ta lépe vybavená má disponovat 6,5palcovým zakřiveným displejem s drobným průstřelem v levém horním rohu. Na zadní straně se má nacházet prozatím blíže nespecifikovaná sestava čtyř fotoaparátů.

Motorola One Fusion+

Slušný výkon ve střední třídě zajistí Snapdragon 730 a samozřejmostí má být nejnovější Android 10. Příjemným překvapením by mohla být baterie s kapacitou 5 000 mAh. Více informací se dozvíme velmi brzy, neboť k představení by mělo dojít již během června 2020.

Diskuze ke článku
Slovák
Foťáky budú na 100% : 48mpix hlavný, 8mpix šíro, 2 mpix rozmazanie, 2mpix macro. Cena cca 550eur. Po 1 týždni tak 500€.
tutuuu
Skoda ze nebude OIS...
Marduck
Pane redaktore, nejspíš jste se nechal nachytat, fotka patří Edge+.. Důvěřuj, ale prověřuj stále platí :)
The listing also includes an image of a Motorola smartphone, which is actually the Motorola Edge and not the One Fusion+. However, Motorola Edge's listing includes an image of an unknown smartphone, which could be the One Fusion+. It's possible that YouTube mistakenly swapped the pictures of both smartphones.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze