Chystá se Lenovo P70t s teoretickou výdrží až 46 dnů

2

Čínské Lenovo chystá nový 5palcový model P70t. Na tom by samo o sobě nic příliš zajímavého nebylo. Hlavním lákadlem však má být silná baterie, u které výrobce uvádí teoretickou pohotovostní dobu až 46 dnů bez nutnost nabíjení.

Již velmi brzy by mělo Lenovo představit novinku P70t, což je telefon oblých linií s 5palcovým HD displejem. Rozměry by měly být 142 × 71,8 × 8,9 milimetrů a hmotnost 149 gramů. V těle telefonu bude nasazen moderní procesor MediaTek 6732 s 64bitovou architekturou a čtyřmi jádry. Podpořen bude 1 GB RAM a v případě interní paměti se hovoří o 8 GB. Ve výbavě se objeví 13megapixelový fotoaparát na zadní straně a 5megapixelový fotoaparát nad displejem. Radost by měla udělat podpora LTE, avšak záleží, jaká frekvenční pásma bude Lenovo podporovat.

Hlavním trumfem modelu P70t pak bude uživatelsky vyměnitelná baterie s kapacitou 4 000 mAh, což je rozhodně nadprůměrná hodnota. Výrobce do světa navíc vypustil, že teoreticky lze dosáhnout pohotovostní výdrže až 46 dnů. Tato hodnota však bude v praxi utopií. Lze však očekávat, že by telefon mohl při středně náročném používání vydržet až 5 dní. Potěší také rychlé nabíjení velké baterie. Pokud budete moci nabíjet pouze 15 minut, dodáte telefonu energii na až 6hodinový hovor.

Zdroje: gizmochina.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Ladislav B.
Ladislav B.
a bude mít nfc?
Janko
Mobil nie je zlý, výkon pomerne dobrý ale ma to háčik - na slovensku nejdu 3g a 4g siete. Funguje leb 2g čo stačí na chatovanie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze