Chystá se HTC Sensation ve speciální edici Beats by Dr. Dre

4

Rodinka modelů HTC zrozená ve spolupráci se značkou Beats by Dr. Dre se zřejmě bude rychle rozrůstat. Opomenut nezůstane ani model Sensation, který se dočká speciální edice Beats. Nepůjde však jen o nová sluchátka.

Nepřehlédněte: HTC Sensation XL: nové jméno pro Runnymede (3x aktualizováno)

Kromě přibalených, kvalitních sluchátek značky Beats by Dr. Dre se Sensation ve speciální edici dočká dalších a veskrze velmi vítaných vylepšení. Začnu tím, že design, displej nebo fotoaparát nezůstaly stejné. Přetaktován bude dvoujádrový procesor a posílí tak na 1,5 GHz ze současných 1,2 GHz. Větší bude i baterie, jejíž kapacita naroste z 1 520 mAh na 1 730 mAh. Spolu se zaměřením na hudbu souvisí také dostatek paměti. Jistě tak potěší, že interní paměť bude nově mít 4 GB a v základním balení setrvá 8 GB paměťová karta.

HTC Sensation Special Edition 2

TIP! Přečtěte si více o spolupráci HTC a Beats by Dr. Dre

Zda-li se tato speciální edice dostane i do České republiky není v tuto chvíli známo.

Zdroje: pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Dandy
Proč s tím nepřišli už dřív...

Zonda
zase článek, který vyšel někde dříve :o( Mám takový pocit, že už tady nebudu chodit. V poslední době tady čtu převyprávěné věci z jiných českých webů.
Neo
je to sice hezke... ale nikde nic nectu o zvukovym chipu... jestli nezmeni ten, tak mi nejaka nalepka Dr. Dre a "lepsi" sluchatka jsou k nicemu... to potom bude hrat jako kazde jine HTC, ke kteremu pripojim neco kvalitnejsiho...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze