Chystá se Honor 9 Lite s protáhlým displejem a duálním fotoaparátem

15
Chystá se Honor 9 Lite s protáhlým displejem a duálním fotoaparátem
  • Ještě v prosinci Honor představí další novinku střední třídy
  • Těšit se můžeme na 5,65palcový displej s poměrem 18:9
  • Dojde i na duální fotoaparát nebo operační systém Android 8.0 Oreo

Nabídka značky Honor se ještě v tomto měsíci rozroste o Honor 9 Lite. Ten se však současnému modelu příliš podobat nebude. Stylový design bude zachován, ale displej se natáhne na poměr 18:9, přičemž úhlopříčka vyšplhá na 5,65 palce. Rozlišení bude adekvátních 2 160 × 1 080 pixelů. Na zadní straně je již u Honoru tradiční duální fotoaparát, tentokrát v kombinaci 13 + 2 megapixely. Další duální fotoaparát se shodným rozlišením se nachází i na čelní straně.

Pod kapotou operuje procesor Kirin 659 v kombinaci se 4GB operační pamětí. Pro vaše data bude připravena 32GB nebo 64GB interní paměť a případně také slot pro paměťové karty. Od počátku se již o prostředí bude starat systém Android 8.0 Oreo. Kapacita baterie se vyšplhá na 3 000 mAh, což je velmi pěkná hodnota, především v kombinaci s nízkou hmotností jen 149 gramů. K představení Honoru 9 Lite by mělo dojít 21. prosince, tedy za týden.

Zdroj: weibo.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Carda
Zase protáhlý displej kdy to skončí.
M.
Ať už s tím poměrem 18:9 jdou výrobci do hajzlu! Zasraná bezramecková móda. To mohl vymyslet jen debil. Takové nepraktické nudle ať si strčí někam!
Blue Sun
Blue Sun
Rámečky dost velké na to, aby čtečka mohla být vpředu... Takhle je to zase mobil, který je pro mne 90% času nepoužitelný.
Daniel
Dělá úžasné fotky, jak přední tak zadní fotoaparát, jsem s ním spokojený je to úžasný telefon za dobré peníze

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze