Chybí vám aplikace na Windows 10? Dejte o tom vývojářům vědět

115

Nástup operačního systému Windows 10 a Windows 10 Mobile není bezbolestný, avšak to asi není žádným velkým překvapením. Uživatele však může nejvíce trápit místy prořídlá nabídka aplikací. A právě na tu se zaměřuje služba WhishAppList, která sbírá podněty od uživatelů.

WishAppList

Ačkoliv se nabídka aplikací pro platformu Windows 10 utěšeně rozrůstá, stále můžete narazit na vámi požadovanou aplikaci, která ve Windows Store jednoduše zcela chybí. Mnohdy jsou k dispozici alternativy třetích stran, avšak nejde o všechny případy. Patrně z tohoto důvodu vznikl projekt WishAppList.com, na kterém mohou uživatelé dát snadno vědět, jaká aplikace jim chybí. Stačí si ji vyhledat a například pro ni jen hlasovat. V momentě, kdy chybějící aplikace získá vysoký počet hlasů, v tomto konkrétním případě srdíček, bude tým WisshAppList kontaktovat vývojáře dané aplikace s tím, že je o ni ze strany uživatelů značný zájem. Pokud nechcete čekat, máte samozřejmě možnost napsat vývojářům sami. U každé aplikace je k dispozici kontakt skrze e-mail či Twitter.

WishAppList

Na vrcholu aplikací přání se aktuálně tyčí Snapchat, oficiální klient pro YouTube a také Instagram, který stále není univerzální aplikací. Tím se dostáváme k dalším možnostem. Aplikace například může existovat pro mobilní verzi, ale nikoliv pro desktop a v ten moment pro ni opět můžete hlasovat či vše doprovodit komentářem. Totéž platí pro aplikace, které sice ve Windows Store figurují, ale vývojáři je neaktualizují, případně je aplikace v nefunkční podobě.

Za tip na projekt WishAppList nám zaslal čtenář Patrik Belaska, kterému tímto děkujeme.

Zdroje: wishapplist.com

Diskuze ke článku
Lukas
Už není třeba - zanedlouho odejdu k Androidu. Můj pohár trpělivosti za ctyři roky přetekl
David Novotný
David Novotný
Těžko říct, jestli to ale k něčemu bude.
misaz
Tak třeba neoficiální aplikace MetroTube je několikrát lepší. Umí videa stahovat, pouštět jako zvuk na pozadí, spoustu dalších a navíc nemá reklamy. Toto oficiální aplikace nikdy umět nebude.
Kuba Šimkovič
Kuba Šimkovič
Nic mi nechybí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze