Chrlení modelů nemá konce. Huawei si pro nás chystá model Y7 (2018)

2
Chrlení modelů nemá konce. Huawei si pro nás chystá model Y7 (2018)
  • Po Huawei Y9 (2018) má již brzy přijít na trh také jeho levnější sourozenec Y7 (2018)
  • Ten nabídne prakticky stejný design a zpracování, jen má mít menší úhlopříčku displeje s poměrem stran 18:9 a o něco horší výbavu

Teprve včera jsme se mohli podívat na nový Huawei Y9 (2018) a už se objevují informace a obrázky jeho levnějšího bratříčka. Huawei si zkrátka nedá pokoj a chrlí na trh jeden model za druhým. Tentokrát se bude jednat o Y7 (2018), který bude vypadat skutečně úplně stejně jako Y9 (2018), jen bude mít trochu horší výbavu. Kupříkladu namísto předního duálního fotoaparátu bude mít Y7 je jeden 13Mpx snímač.

Více toho o tomto modelu ale v současnosti nevíme. Z obrázků lze pouze odhadnout zadní čtečku otisků prstů, pouze jeden hlavní fotoaparát, displej s poměrem stran 18:9 a vypadá to, že se našlo místo také pro 3,5mm jack. Doplňme také, že předchozí generace Huawei Y7 měla 5,5palcový displej a vzhledem k tenčím rámečkům můžeme očekávat nárůst úhlopříčky. Sice bychom rádi viděli jen kompaktnější telefon, ale pravděpodobnější je, že dostaneme 5,7palcový, anebo rovnou 6palcový displej.

Zdroj: androidheadlines.com

Diskuze ke článku
Tom
Huawei je ako samsung pred dvoma rokmi. Nový mobil každý týždeň.
Stickler Stickleru
Stickler Stickleru
Zbytečnej telefon.... :D
Jak kdyby jim nesačil Huawei P Smart
A popř. Huaweri P9 lite...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze