České studio Madfinger Games slaví 4. výročí

13

České herní vývojářské studio Madfinger games si na poli mobilních her odzvonilo čtvrtý rok. A určitě to byly plodné roky, protože hry jako Dead Trigger a Shadowgun získaly popularitu všude po světě a nasazovaly laťku technické kvality velmi vysoko, jelikož obě zmiňované hry jsou špičkou, co se grafické kvality na mobilních zařízeních týče.

Brněnské studio Madfinger Games je na poli mobilních her již čtvrtým rokem a nyní se rozhodlo výročí oslavit. Sice studio nevydává tolik her jako například gigant Gameloft, ale nahrazuje to kvalitou svých titulů. Jeden příklad za všechny je hra Shadowgun, která v roce 2011 vlétla na trh a nechala zapotit i tehdy high-endová zařízení, jelikož grafická stránka hry byla na svojí dobu nadčasová. Ve stejných šlépějích pokračovala i hra Dead Trigger, ve které jste v zamořeném městě bojovali proti vlnám zombíků ve velmi zdařilém grafickém kabátku.

Studio ještě vydalo hry Samurai a Samurai 2, BLOODYXMAS a pokračování výše zmíněných her, Shadowgun Deadzone a jako poslední zatím vyšel Dead Trigger 2. Na této stránce si můžete prohlédnout výroční stránku studia, kde najdete detaily o úspěších a vydaných hrách. Mimo jiné si můžete koupit Shadowgun za 4,99 $, v přepočtu za necelých 100 korun, Samurai 2 za 2,99 $, tedy necelých 60 korun, nebo získat Dead Trigger 2 zdarma. Zároveň na stránce najdete dárkový kód na „druhou šanci“ do hry Dead Trigger 2.

Zdroje: madfingergames.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Tak největší pecka byl Samurai 1 a 2 s tím se nějaká iap srajda Dead Trigger nemůže vůbec rovnat, jak já tyhle vyděračské praktiky nesnáším kazí to celý mobilní gaming a Madfinger se na tom pěkně podílí. Styďte se a konečně už vydejte něco za co zaplatím a dál do toho nebudu muset rvát tisíce abych si zahrál. Jinak Shadowgun se taky celkem dalo.
dead
Chtěl bych Dead Trigger na WP.
Ricky
To je Shadowgun niebShafowguh. Chyba
Stepo
Presne, jsou to jen zlodeji kteri si mysli ze do nejake hloupe mobilni hry budu vrazet tisice ne! Navic dead trigger je pouze kvalitni v grafice, ale to je tak vse,jinak je to porad dokola to same, bez pro bednu vem ji dej ji tam., nebo zabij tolik a tolik zombiku, priste zadna promakana mise tam neni, navic ty vedlejsi mise jsou na tom jeste hur, tam delate prakticky porad to samé! A cekat az se mi mise odemknou? Co je tohle za blbost, pokud to nestihnete tak mate smulu a a mise je hotova aniz by jste ji odehrali. Proste shit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze