Carmageddon dorazil i na Android, stahujte z Google Play

1

Už je to půl roku, co se na iOS objevila mobilní verze legendárních krvavých závodů Carmageddon, které v devadesátých letech okupovaly naše počítače. Přechod na mobily se hře velmi povedl, a tak není divu, že se studio Stainless Games rozhodlo přinést ji i na Android.

Carmageddon si můžete z Google Play stahovat právě teď. Ba co více, prvních 24 hodin můžete stahovat Promo verzi titulu zcela zdarma. Nevýhodou je fakt, že bude po uplynutí zmíněné doby titul z obchodu stažen, nebude dostávat aktualizace ani důležité záplaty. V zásadě se tedy jedná o jakousi zkušební verzi, která slouží k rozhodnutí, zda do aplikace investujete nějaké peníze.

A to se rozhodně vyplatí. Přenesení veterána svého žánru na mobily se totiž povedlo na jedničku, jak se ostatně můžete přesvědčit z naší recenze iOS verze. Budete plnit mise v kampani, odemykat nové vozy a vybavení, přejíždět chodce a brutálně zápasit na silnicích. Zkrátka dělat vše, co máme v Carmageddonu tak rádi.

V případě, že chcete z promo verze skočit rovnou do placené, samozřejmě můžete. Ta je ke stažení zvlášť za cenu 39 Kč. Vzhledem k bohatému obsahu je to cena zcela minimální.

Stáhnout Carmageddon

Google Play Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com