Budoucí vlajkový model LG má být představen až v průběhu března

Budoucí vlajkový model LG má být představen až v průběhu března
  • Důvodem pozdější premiéry má být procesor Snapdragon 845
  • Ve vzduchu visí také možnost změny názvu, nedočkali bychom se LG G7
  • Zahájení prodeje je plánováno na duben

První měsíce každého nového roku jsou pro výrobce mobilních telefonů velmi významné. Představují se klíčové vlajkové lodě. Někteří si pro premiéru zvolí jeden z velkých veletrhů, jiní si uspořádají vlastní akci ve snaze strhnout pozornost v daném dnu výhradně na sebe. To by dle současných informací mohl být případ LG. Zatímco loni došlo k odhalení G6 na veletrhu MWC, letos jej LG zřejmě vynechá. Nástupce by se měl představit o několik týdnů později. Jaký je důvod?

V loňském roce musel jihokorejský výrobce svou vlajkovou loď osadit starším procesorem Snapdragon 821, což byl jistý handicap oproti konkurenci. Důvodem byla dohoda Qualcommu se Samsungem o nasazení tehdy nejnovějšího Snapdragonu 835. Tomu se chce LG tentokrát vyhnout a svou vlajkovou loď od počátku vybavit tím nejmodernějším, což je aktuálně Snapdragon 845. Vlajkový model by tak měl být představen v průběhu března, přičemž zahájení prodeje na prvních trzích proběhne v dubnu.

Po celou dobu vcelku záměrně nezmiňujeme název chystaného modelu. Logicky by se nabízelo označení LG G7, avšak výrobce uvažuje nad zásadní změnou označení, o které jsme vás již informovali.

Zdroj: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze