Bude se nejrychleji nabíjet novinka Infinix? Zaujme 260 W

3
Bude se nejrychleji nabíjet novinka Infinix? Zaujme 260 W
Fotografie: Infinix
  • Představení lákavé novinky má proběhnout 9. března
  • Infinix by vystřídal Realme na trůnu nejrychleji se nabíjejícího telefonu

Telefony se v posledních letech nabíjejí stále rychleji. Lze s nadsázkou říci, že čas delší než 1 hodina je považován za věčnost. Ti nejlepší to stíhají i za méně než 10 minut. Podotýkáme, že na mysli máme nabití celé baterie.

V současné době žebříčku nejrychleji se nabíjejících telefonů kraluje Realme GT3, které se představilo před několika dny na veletrhu MWC 2023. Disponuje 240W nabíjením, kdy se jeho baterie nabije za 9,5 minuty. Zdá se však, že prvenství si Realme dlouho užívat nebude. Dle gsmarena.com se chystá představení novinky od značky Infinix. Dokazuje to zveřejněná fotografie, na které je mobilní telefon a s ním nová nabíječka o výkonu 260 W.

Infinix

V tuto chvíli není zřejmé, o jakou novinku se bude jednat, ale bude mít nejvýkonnější nabíjení. Možná tak prolomí i 9minutovou hranici k nabití celé baterie. Ani Infinix si však své prvenství nebude užívat nějak dlouho. Xiaomi testuje v řadě Redmi 300W nabíjení a lze očekávat, že jej v dohledné době nasadí do finálního produktu.

Infinix hodlá vylepšit i cívku pro bezdrátové nabíjení. Díky tomu má dosáhnout 100 W a současně i prodloužit dobu, po kterou bude nabíječka a telefon schopen tak vysokého výkonu dosahovat. Mnohé se odhalí již příští týden. Minimálně 260W nabíjení by měl Infinix odhalit 9. března.