Vlajková loď Realme GT 2 Pro má lákat na nejlepší ultraširokoúhlý fotoaparát

3× aktualizováno
Vlajková loď Realme GT 2 Pro má lákat na nejlepší ultraširokoúhlý fotoaparát
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Příchod nové vlajkové lodě a její název potvrdil generální ředitel firmy
  • Čelní fotoaparát by mohl být pod displejem
  • Nasazen má být procesor Snapdragon 8 Gen1
  • Lákavě zní až 1TB interní paměť

Aktualizováno 16. 12. 2021

Realme čile propaguje svou chystanou vlajkovou loď GT 2 Pro. Bohužel se nyní na weibo.cn objevilo nemilá informace o tom, že telefonu bude zcela chybět teleobjektiv. To je něco, co u prémiového telefonu lze jen obtížně odpouštět. Výrobce se namísto toho rozhodl nasadit velmi lákavý ultraširokouhlý objektiv. Samotné Realme již oficiálně potvrdilo, že ultraširokoúhlý objektiv bude mít nevídaný záběr 150°.

Aktualizováno 13. 12. 2021

Vlajková řada od Realme, do které bude spadat model Realme GT 2 Pro, se oficiálně představí 20. prosince, tedy příští pondělí. Výrobce to oznámil skrze své oficiální facebookové stránky.


Aktualizováno 10. 12. 2021

Očekávané Realme GT 2 Pro prozatím představeno nebylo, nicméně Ishan Agarwal na Twitteru uvedl, a to včetně fotografie, že chystaná novinka má ve vrcholné variantě nabídnout 1TB interní úložiště.


Aktualizováno 9. 12. 2021

Server gizmochina.com přinesl poměrně detailní snímek chystaného Realme GT 2 Pro, na kterém můžeme spatřit zdánlivě absentující čelní fotoaparát. S největší pravděpodobností tak bude schován pod displejem. Skutečnost bychom se měli dozvědět ještě v průběhu dneška, kdy dojde k odhalení novinky.

Realme GT 2 Pro

Aktualizováno 1. 12. 2021

Dnes došlo k představení procesoru Qualcomm Snapdragon 8 Gen1. Na akci Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2021 promluvil též viceprezident Realme Chase Xu, který uvedl, že pro nejrychleji rostoucí značku na světě byla spolupráce se společností Qualcomm vždy velmi důležitá. „Díky spolupráci s Qualcommem můžeme mladým uživatelům po celém světě přinášet smartphony s prémiovým výkonem,“ ocenil Chase Xu. Současně potvrdil, že chystaný model GT 2 Pro bude procesorem Snapdragon 8 Gen1 vybaven mezi prvními telefony na světě.

Realme GT 2 Pro

Původní informace z 29. 11. 2021

Realme připravuje další vlajkový model, který má aspirovat na titul nejlepší telefon současnosti. Jak je dobrým zvykem, bude připraven zejména v oblasti výkonu a rychlosti nabíjení. Generální ředitel firmy na Twitteru potvrdil název Realme GT 2 Pro. Navíc dodal, že se bude prodávat celosvětově, tudíž se na něj můžeme těšit i na českém trhu.

Realme GT 2 Pro
Realme GT 2 Pro

91mobiles.com zveřejnil možnou podobu novinky, jejíž zadní strana, speciálně pak modul s fotoaparáty, připomíná dávný Nexus 6P od Googlu. Zdá se, že připraveny budou tři fotoaparáty, přičemž hlavní má mít 50 megapixelů a sekundární 8 megapixelů. Pod kapotou má tepat procesor Snapdragon 8 Gen1 a na čelní straně se má nacházet 6,51" Super AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí.

Budoucí uživatelé se mohou těšit na inovovanou nadstavbu Realme UI 3.0, která má být založena na nejnovějším Androidu 12. Velkým lákadlem pak má být opravdu velmi svižné 125W drátové nabíjení, pomocí kterého telefon dobijete za méně než 20 minut. Na další podrobnosti si v tuto chvíli musíme ještě počkat.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Arnold22 Schwarzenegger
Arnold22 Schwarzenegger
Tož já se velmi těším.
Můj favorit na výměnu Xperie 5
Lukas Klima
Lukas Klima
Jen houšť. Hlavně ať se už probere takový Samsung, jako hlavní výrobce displejů. Těch děravých telefonů už bylo až až.
Petr Paulika
Petr Paulika
Tak tady bych se toho SD slotu i zřekl. 1TB je v tuto dobu více jak dostačující. SD kartu snad už jen jako na zálohování.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
No nevím nevím, jedině LG a Huawei uměli ultra-wide.. A 150° sice zní dobře ale...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze