Brzy dorazí Nokia G300 5G. V hlavní roli bude opět Snapdragon 480

Brzy dorazí Nokia G300 5G. V hlavní roli bude opět Snapdragon 480
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Telefon by měl mít 6,5" displej s HD+ rozlišením
  • Na zadní straně má být připravena trojice fotoaparátů
  • Pro vaše data bude připraveno 64GB úložiště a slot pro paměťovku

HMD Global připravuje další cenově dostupný telefon s podporou nejmodernějších sítí 5G. Dle nokiapoweruser.com by se mělo jednat o Nokii G300 5G, která bude, jak už je tradicí, využívat Snapdragon 480, stejně jako drtivá většina posledních Nokií z letošního roku.

Nokia G300

Design nebude vybočovat ze zaběhlých kolejí a typickým poznávacím znamením bude kruhový modul s fotoaparáty na zadní straně. V něm se má nacházet hlavní 16megapixelový snímač, 5megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a nakonec 2megapixelový portrétní snímač. Na čelní straně se objeví 8megapixelová selfie kamerka. Ta bude mít své místo ve výřezu v displeji, který na úhlopříčce 6,5" poskytne jen HD+ rozlišení.

Prozrazena byla také informace týkající se baterie, která má mít kapacitu 4 470 mAh. Výkon nabíjení prozatím není znám. Co naopak víme, je kapacita interní paměti, která činí 64 GB. Naštěstí ale nebude chybět slot pro paměťové karty až do velikosti 1 TB. Prozatím se předpokládá, že bude nasazen Android 11, avšak to se ještě může změnit. Na více informací a také termín představení si ještě musíme počkat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze