Bojová legenda Tekken a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Bojová legenda Tekken a další skvělé hry zdarma
  • Dnešní jedničkou bude legendární bojovka Tekken
  • Čeká nás také válka, tunel či akční malba
  • Každý pátek čtyři skvělé hry zdarma

Týden se s týdnem sešel a vy zase nemáte co hrát. Pravděpodobně. Jestli tomu tak je, v tomto článku najdete doporučení na čtyři povedené hry, které stáhnete zdarma pro Android i iOS. Některé z nich možná znáte, jiné pro vás budou třeba nové. Hned na začátek si ukážeme mobilní verzi konzolové mlátičky Tekken, pak vyrazíme do druhé světové války, staneme se akčními malíři a nakonec prověříme schopnost ovládat postřehovou hru jednou rukou.

FreeBox #202 – skvělé hry zdarma

TEKKEN

Nepředpokládám, že se najde někdo, kdo by tuto slavnou sérii neznal. Hráli jste ale její mobilní verzi? U té stojí za zmínku, že byla speciálně připravena právě pro dotykové ovládání. Tekken je a vždy byla bojovka, takže jejím jádrem jsou chvaty a bojové pohyby. V tomto případě svého hrdinu ovládáte gesty, případně klepáním na displej. Nechybí ani příběh s dlouhou kampaní, ve které si otevřete další hrdiny a naučíte se speciální pohyby.

Tekken

Stáhnout TEKKEN

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

War Heroes

Nebudu chodit okolo horké kaše, War Heroes jsou kopií Clash Royale, akorát celý zážitek přesouvají do druhé světové války. Osobně je mi tato změna milá a titul své předloze dostojí i co do kvality. Pokud vás tedy fantasy mlácení omrzelo, dejte šanci tankům, náletům a hrdinným bojovníkům. Základem je však stále vykládání jednotek a dobývání základny.

War Heroes

Stáhnout War Heroes

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Splashy Dots

Rovnou si řekněme, že tímto způsobem asi žádný umělec nepracuje a hra je poměrně běžnou logickou hříčkou, ve které musíte akorát jedním tahem spojit všechny body. Přidává do toho však prvek malování, cákanců barev a tím výslednému dojmu hodně přidává. Splněné úrovně totiž skutečně vypadají jako díla akční malby.

Splashy Dots

Stáhnout Splashy Dots

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Rotator

Prolétávání nekonečným tunelem mě vždy fascinovalo. Cítí se takhle odpad spláchnutý do potrubí? Na cestě vás čekají blokace a překážky, kterým se musíte bezpodmínečně vyhnout. Samozřejmě se snažíte dojet co nejdál a nasbírat u toho co nejvíce mincí, abyste si odemkly nové vzhledy. Hra je zajímavá i právě díky tomu, že ji ovládáte jen jedním prstem, kterým zatáčíte doprava.

Rotator

Stáhnout Rotator

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze