Nové snímky potvrzují design iPhonů 12. Těšte se na ploché tělo a menší výřez

aktualizováno
5
Nové snímky potvrzují design iPhonů 12. Těšte se na ploché tělo a menší výřez
Fotografie: phonearena.com
  • Největší iPhone 12 Pro Max by měl nabídnout 6,7" uhlopříčku
  • Výřez v displeji má být u Pro verzí menší
  • Údajně dojde i k představení přívěšků AirTag

Aktualizováno 15. 6. 2020

Nové obrázky „forem“, respektive odlitků, podle nichž se vyrábí ochranná pouzdra, potvrzují dříve spekulovaný design. Všimnout si můžete plochého rámečku i značně menšího výřezu na přední straně. Díky odlitkům rovněž můžete získat lepší představu o velikosti jednotlivých modelů.

Původní informace z 16. 4. 2020

Podle agentury Bloomberg si Apple pro letošní rok chystá hned čtyři verze „iPhonu 12“. Dva z nich nahradí současný iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max a zbylé dva se stanou nástupci základního iPhonu 11.

Nové iPhony 12 Pro mají mít design podobný současnému iPadu Pro, tedy ploché boky s ostřejšími hranami, které designem připomínají iPhone 5 nebo ještě starší iPhone 4. Dlouho očekávanou novinkou by zároveň měl být menší výřez. Uvidíme tedy, zda se Applu podaří vměstnat všechny důležité senzory včetně technologie Face ID do menší plochy.

Největší iPhone 12 Pro Max by měl nově nabídnout displej o uhlopříčce 6,7 palce místo 6,5palcové u iPhonu 11 Pro Max. Menší sourozenec iPhone 12 Pro se pak údajně pochlubí 6,1" obrazovkou namísto 5,8 palcovou u iPhonu 11 Pro. Ve výbavě nebude chybět ani podpora technologie LiDAR Scanner pro vylepšenou rozšířenou realitu.

Kromě toho bychom se konečně měli dočkat představení AirTag – chytrého přívěšku, který vám pomůže najít ztracené klíče či jiné předměty.

Diskuze ke článku
End
Menší výřez? A kde :D vždyť se od iPhone X nezměnil.
Carda
Však ten výřez je furt stejný :-D jediný kde se trochu změnil aspoň tvarem je ten největší :-D
Marduck
Ioanisi, co presne znamená termín "značně menší"?
Anonym
Z leaku a renderů je vidět, že ten notch bude fakt o dost menší. Je jasný, že na maketu to dávat před představením nebudou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze