Chytré hodinky Pixel Watch budou pravděpodobně využívat senzory Fitbit

aktualizováno
Chytré hodinky Pixel Watch budou pravděpodobně využívat senzory Fitbit
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Očekává se kruhový vzhled s korunkou na pravé straně
  • Na displeji je vidět logo společnosti Fitbit

Aktualizováno 26. 4. 2022

Chytré hodinky Google Pixel Watch, jejichž design byl před nedávnem kompletně odhalen na Redditu, by mohly podle 9to5google.com využívat alespoň některé zdravotní senzory z chytrého náramku Fitbit Charge 5. Uživatelé by se tak měli dočkat monitoringu okysličení krve, teploty pokožky na zápěstí, senzoru srdečního tepu a eventuálně i EKG.

Původní informace z 20. 4. 2022

Na chytré hodinky od Googlu se čeká již několik let a je otázkou, zda se jich vůbec někdy dočkáme. Aktuálně to však vypadá, že Google přeci jen zkusí nový segment prozkoumat a napomůže mu i nedávná akvizice společnosti Fitbit. Server 91mobiles.com ve spolupráci s Evanem Blassem zveřejnil obrázek, na kterém můžeme vidět pravděpodobný vzhled budoucích Pixel Watch. Zaujme vzhled, kdy bude nasazen kruhový design s výrazně zaoblenými okraji, přičemž výsledkem je mírně futuristický vzhled hodinek. Na pravém boku je pak připraven korunka pro základní ovládání. Vzhled vzbudí emoce, avšak minimálně mu nelze upřít jistou dávku originality.

Google Pixel Watch

Na displeji zaujme nejvíce jedna z ikonek, která jednoznačně dává tušit hlubší propojení se službami Fitbit. Podrobnosti o tom však známé nejsou. Potvrzen byl jen samotný operační systém, kdy nepřekvapí nasazení Wear OS 3.1. I na další informace si budeme muset ještě počkat, a to minimálně do 11. května, kdy by Google přeci jen mohl prozradit více na každoroční akci Google I/O.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze