Huawei MatePad Pro s velmi tenkými rámečky se ukazuje na videu

2× aktualizováno
Huawei MatePad Pro s velmi tenkými rámečky se ukazuje na videu
  • Bude spolupracovat s klávesnicí a dotykovým perem
  • Očekává se nasazení výkonného Kirinu 990
  • Překvapí duální fotoaparát nebo čtečka otisků prstů přímo v displeji

Aktualizováno 21. 11. 2019

Nový tablet Huawei MatePad Pro již klepe na dveře. Aktuálně došlo k úniku krátkého reklamního videa, které potvrzuje displej s malými rámečky, ukazuje dotykové pero a rovněž duální fotoaparát.

Aktualizováno 15. 11. 2019

O chystaném tabletu Huawei MediaPad Pro nevíme mnoho, avšak ještě tento měsíc se to změní. Generální ředitel Huawei Richard Yu totiž na sociální síti weibo.com zveřejnil informaci o plánované tiskové konferenci. Na plakátu je vidět nápis MatePad, byť částečně rozmazaný. Je tak nanejvýš pravděpodobné, že se nového tabletu dočkáme koncem tohoto měsíce.

Huawei MatePad Pro

Původní informace z 1. 11. 2019

Huawei dle všeho připravuje zbrusu nový tablet a Evan Blass odhalil nejen jeho vzhled, ale především název. Mělo by se jednat o Huawei MatePad Pro. Na první pohled se od všech dosavadních tabletů liší. Čínský výrobce u něj aplikoval současné trendy mezi mobilními telefony a displej se chlubí minimální rámečky. V levém horním rohu při horizontální orientaci se nachází drobný průstřel pro čelní kamerku. Přímo do displeje pak má být integrována čtečka otisků prstů.

Huawei MatePad Pro

Z uniklých obrázků je patrné, že tablet bude spolupracovat s dotykovým perem a také připojitelnou klávesnicí, která bude kombinována i s ochranným pouzdrem. Ohledně výbavy se konkrétní informace neví, nicméně se spekuluje, že MatePad Pro bude mířit hodně vysoko, a očekává se proto nasazení procesoru Kirin 990. Kromě toho, že by se mohlo jednat o vůbec první tablet s průstřelem displeje, bude poměrně ojedinělý i duální fotoaparát na zadní straně. V nabídce by se měla objevit černá a bílá varianta.

Diskuze ke článku
pavel tesař
huawei musí mít google aplikace, huawei must have google apps, huawei moat Google-app hawwe, huaweiにはGoogleアプリが必要です,
Ondrej Nekola
Ondrej Nekola
Proč to chození kolem horké kaše - co software a google služby?
Lukáš
Průstřel u tabletu? Ti výrobci se doopravdy zblaznili.
David
Nějak mi uniká pointa toho průstřelu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze