Bezdrátové nabíjení u iPhonů? Vše údajně nepůjde tak hladce

8
Bezdrátové nabíjení u iPhonů? Vše údajně nepůjde tak hladce
  • Budoucí modely Apple iPhone již mají nabídnout bezdrátové nabíjení
  • Zřejmě jej však nebudou mít všechny verze
  • Problémem má být také software, který Apple možná nestihne připravit

O letos chystaných iPhonech se spekuluje již delší dobu. Mají přinést nový vzhled, lepší využití čelní plochy displejem a dokonce i bezdrátové nabíjení. Nyní se však objevily spekulace, že to nebude tak samozřejmé, jak to zprvu mohlo vypadat. Prvním problémem má být software. Systém iOS 11 údajně nebude na bezdrátové nabíjení připraven, ačkoliv jej telefony budou hardwarově podporovat. Vše má změnit až pozdější aktualizace na iOS 11.1. Částečně by se tak opakovala loňská situace, kdy iPhone 7 Plus nepodporoval zpočátku portrait mód u fotoaparátu.

John Gruber, autor výše zmíněné spekulace, dále dodal, že bezdrátové nabíjení nemusí být součástí všech nově představených iPhonů. Je tak možné, že si uživatel bude muset vše dokoupit a touto funkcí svůj iPhone dovybavit. V tuto chvíli nelze říci, jakým směrem se Apple vydá a konečnou odpověď budeme znát až zřejmě v září, kdy je odhalení iPhonů očekáváno.

Zdroje: phonearena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
chuck
Tohle měli již staré Lumie. Tohle je jako vtip, že Apple tohle nezvládá? Apple je jako technický leader?
Zbyněk
Bezdrátové nabíjení je super věc ten kdo říká, že to je na nic jsou jen uživatelé telefonů co to nepodporují.
Divím se že iPhony který se nabíjí 3x denně to nemají.
Xwert Is
Xwert Is
Naposledy upraveno: 10. 7. 2017 13:11
Všetci sa idú za tým zblázniť ale čo poznám ľudí ktorí to v telefóne majú tak to používa 1 zo 7 . Asi to nie je až také \"super\" . Osobne v tom tiež nejaký prínos nevidím a je mi úplne jedno či to telefón má lebo nie.
Dave
Pouzivam kvalitni nylon nabijeci kabely a magneticky USB v praci, v aute, doma - super, chytne si to samo a ten prcek je pekne schovanej v pouzdru, tak nikde nevycniva.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze