Bezdrátová sluchátka FreeBuds 3 od Huawei nově pořídíte i v červené barvě

2
Bezdrátová sluchátka FreeBuds 3 od Huawei nově pořídíte i v červené barvě
  • Doplní bílou a černou variantu
  • Cena se nemění

Huawei na letošním veletrhu IFA 2019 představil bezdrátová FreeBuds 3: pecková sluchátka, která nabízí v omezené míře potlačení okolního hluku. O veškerý provoz se stará procesor Kirin A1 speciálně vyvinut pro sluchátka a nositelnosti. Jako první využívá Bluetooth 5.1 LE, spotřebu oproti předchůdci snížil o polovinu a je samozřejmě i menší.

FreeBuds 3

Již v listopadu bylo oznámeno, že se sluchátka FreeBuds 3 dostávají na český trh v bílé a černé. V bílé variantě jsme sluchátka testovali. Zkraje roku 2020 Huawei doplňuje nabídku o elegantní červenou. Liší se jen vzhledem, výbava i cena je stejná. Počítejte tedy s částkou 4 799 Kč.

Diskuze ke článku
JanM
A budou dostupné i v drátové variantě? Dneska jsou špunty nebo pecky většinou levné šmejdy za 100 korun s jackem nebo předražený bezdrát za několik tisíc. Veškeré kvalitní drátové sluchatka v ceně cca 1000 korun jsou s hlavovým mostem, tedy na přepravu nepraktické. Proč nikdo není schopný vyrobit za 1000 korun drátové špunty se slušnou kvalitou zvuku na úrovni uzavřených sluchátek stejné cenové kategorie?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze