Skládací Samsung Galaxy Z Flip4 se odhaluje na nových fotografiích

5× aktualizováno
Skládací Samsung Galaxy Z Flip4 se odhaluje na nových fotografiích
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Kapacita baterie chystaného Galaxy Z Flip4 by mohla být nepatrně vyšší
  • Externí displej má nabídnout přinejmenším 2" uhlopříčku
  • Očekává se celkové vylepšení konstrukce skládacího telefonu
  • Oficiální představení proběhne 10. srpna

Aktualizováno 27. 7. 2022

Do představení další generace véčkového Samsungu s ohebným displejem zbývají zhruba dva týdny. Server giznext.com přinesl várku nových, oficiálně se tvářících renderů, na kterých si můžeme prohlédnout Galaxy Z Flip4 ve čtyřech barevných odstínech.

Samsung Galaxy Z Flip4

Aktualizováno 13. 6. 2022

Očekávaný Samsung Galaxy Z Flip4 se ukázal na videu kanálu TechTalkTV, ovšem již opět zmizelo. Naštěstí se podařilo zachytit několik obrázků a díky xda-developers.com se na ně můžeme podívat. Výrobce, zdá se, zmenší pant telefonu a zapracováno zřejmě bude i na viditelnosti ohybů displeje. Zvětšení by se měl dočkat také vnější displej, díky čemuž by mohl mít bohatší využití. Na potvrzení si však ještě budeme muset počkat, představení by mělo proběhnout až ve druhé polovině léta.

Samsung Galaxy Z Flip4

Aktualizováno 1. 6. 2022

Příchod Samsungu Galaxy Z Flip4 se blíží. Na Twitteru se objevily další specifikace. Dozvěděli jsme se, že hlavní AMOLED displej bude mít očekávaných 120 Hz a interní paměť nabídne až 256 GB. Výkonu bude více než dostatek, neboť bude nasazen procesor Snapdragon 8 Gen1+. Potěší i baterie s kapacitou 3 700 mAh a podporou 25W datového a 10W bezdrátového nabíjení.


Samsung Galaxy Z Flip4

Aktualizováno 4. 5. 2022

Nárůst uhlopříčky vnějšího displeje u modelu Galaxy Z Flip3 byl nepochybně jednou z hlavních změn oproti předchozí generaci. Na 1,9" se však podle Rosse Younga jihokorejský výrobce nezastaví a chystaný Galaxy Z Flip4 přinese minimálně 2" (spíše však větší). Externí zobrazovací panel by tak mohl získat zcela nové možnosti, a to například možnosti odepsat na zprávu na klasické klávesnici, čímž se již nyní může pochlubit konkurenční Motorola Razr.


Původní informace z 2. 5. 2022

Pokud holdujete kompaktním smartphonům a oslovila vás technologie ohebných zobrazovacích panelů, jistě vám není neznámý Galaxy Z Flip3. Oblíbené véčko od Samsungu, které je navíc relativně cenově dostupné a nechybí mu vymoženosti, jako je 120Hz AMOLED panel, stereo reproduktory, výkonný procesor či bezdrátové nabíjení, je osazeno dvojicí bateriových článků o celkové kapacitě 3 300 mAh. V naší podrobné recenzi se pak dočtete, že pokud telefon několik týdnů používáte (kdy si zvyká na návyky uživatele), dostanete se zhruba na jednodenní výdrž.

Mírného zlepšení bychom se čistě teoreticky mohli dočkat u chystaného Galaxy Z Flip4, který bude mít podle informací galaxyclub.nl baterii o něco větší, konkrétně 3 400 mAh. Pokud však bude telefon osazen procesorem Snapdragon 8 Gen1, dočkáme se pravděpodobně opět přinejlepším jednodenní výdrže. Třeba nás však Samsung se svým novým véčkem ještě překvapí.

Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
staci mi videt jak drti baterii S21FE s SD888... uplne zbytecny sazet tam jeste zravejsi novinku...
Dodo T
Dodo T
flip4 nie je herný mobil tak naco? tymto na bateriu narocnym soc co sa zahrieva to len kazia! napriklad taký sd778g 5g by bol urcite vhodnejsi pre takyto skladaci telefon.
Standa Jandečka
Standa Jandečka
A proč tak silný procesor do mobilu, který určitě nebude většina majitelů používat na práci....
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Slabé, už teď má z flip horší výdrž a s 8 gen 1 od Qualcommu ta výdrž bude ještě horší. Proč nemají 4000mAh+

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze