Barevná hudební jízda a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Barevná hudební jízda a další skvělé hry zdarma
  • Dnešní díl otevřeme tankovou bitvou, ve které se postavíme dalším hráčům online
  • Pak nás čeká zběsilá barevná jízda v hudebním rytmu
  • FreeBox přináší čtveřici skvělých her zdarma

Že já se tady vůbec každý týden snažím vymyslet něco originálního. Možná by stačilo, kdybych sem místo vlastních popisů her kopíroval popisky z obchodů. Třeba by ze mě byl časem ministr. Ale konec srandiček, pravá zábava teprve začíná. Je tu pátek a s ním i první červencový FreeBox. Ten má pro vás nachystány čtyři hry zdarma pro váš oblíbený mobilní operační systém. Začneme s tanky, zasurfujeme si a čeká nás také závod.

FreeBox #209 – skvělé hry zdarma

Tank Raid Online

Občas stačí opravdu jednoduchý nápad a může vzniknout zábavná hra. Někdo pravděpodobně hrál League of Legends a u toho si řekl „Co kdyby tu místo postav byly tanky?“. Přesně tak titul působí, i když je pro mobily značně zjednodušen. I tak si postupně odemknete další herní módy, ale bitvy 3 na 3 jsou zábavný základ. Také si svůj tank budete vylepšovat a nechybí ani odemykání tanků nových, které stylově vypadají a navíc mají jiné speciální útoky.

Tank Raid

Stáhnout Tank Raid Online

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Flip : Surfing Colors

Pamatujete na československý hit Chameleon Run? Tato hra vypadá komplikovaněji a rozhodně ne ku prospěchu věci. Flip však nabízí trochu jiný typ hratelnosti. Surfujete koridorem, vyhýbáte se překážkám jiné barvy a naopak se snažíte trefovat do barvy vlastní. Tu samozřejmě během jízdy měníte. Sbíráte také body a speciální bonusy.

Flip: Surfing Colors

Stáhnout Flip : Surfing Colors

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Beat Racer

Na hudební vlně se můžete svézt v opravdu povedené hře Beat Racer. V ní je velký důraz kladen na hudbu. V jejím rytmu sbíráte také herní body, díky kterým jedete vpřed a nabíjíte svou zbraň, jenž dovede udržet vaše nepřátele na uzdě. Toto je nelítostný svět, a tak vás asi nepřekvapí, že je plný nebezpečných překážek.

Beat Racer

Stáhnout Beat Racer

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Balls Race

Slíbil jsem závody a nakonec je plním. I když trochu jinak, než jste možná zvyklí. Tato hra do běžných postřehovek přidává právě závodní element. Je jen na vás, jak rychle pojedete, ale vždy musíte myslet i na další závodníky. Když to bude pomalu, máte větší šanci na dojetí do cíle, ale zase nevyhrajete. Opak je nebezpečný a procvičí vaše reakce.

Balls Race

Stáhnout Balls Race

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze