Surface Phone stále v nedohlednu, obrázky byly falešné (aktualizováno)

44

Microsoftu to s mobilními telefony nikdy příliš nevycházelo a ani poslední roky se nenesou v jiném duchu. Stále však všechny své uživatele ubezpečuje, že na mobilní platformu nehodlá zanevřít a z části mu to i jistě lze věřit. Snaha by pak měla vyvrcholit Surface Phonem. Současné úniky však bohužel budoucí model nezachycují.

Aktualizováno 30. 12. 2016

Nedlouho po včerejší informaci o obrázcích Surfacu Phonu přichází, jako již tradičně, vystřízlivění. Na obrázcích níže se může nacházet v lepším případě starší prototyp Microsoftu, neboť design připomíná styl Lumií. O budoucí Surface Phone však s největší pravděpodobností nejde, neboť logo Carl-Zeiss se na fotoaparátu telefonů již od roku 2013 nepoužívá.

Původní článek z 29. 12. 2016

Microsoft

Microsoft v nedávném rozhovoru všechny ujistil, že s mobilními Windows 10 Mobile nadále počítá, avšak pouze chce na trhu zaujmout jiným způsobem, než jakým to dělá většina konkurence. Tato slova může potvrzovat oznámení Microsoftu a Qualcommu, že procesory řady Snapdragon budou moci pohánět i zařízení s klasickými Windows 10. Teoreticky je tu tak naděje i pro případné mobilní telefony. Již roky se také spekuluje o Surface Phonu, který by měl být pomyslným vrcholem snažení Microsoftu a současně ukázkou toho nejlepšího. Jenže o takovém telefonu už se spekuluje dobré čtyři roky a mnozí z vás v něj možná už nevěří.

TIP! Windows 10 poběží na budoucích procesorech od Qualcommu

Možná podoba Surface Phonu

Nyní se však na čínské sociální sítě Weibo opět objevily rendery, na kterých má být tento telefon zachycen. Design pozvolna navazuje na poslední Lumie a zaujmout může také vůbec poprvé viděný nápis Surface Phone na zadní straně zařízení. Z obrázků lze odvodit také zřejmé dva reproduktory na zadní straně, senzorová tlačítka pod displejem či zachování hardwarové spouště fotoaparátu. Stále je nicméně nutné brát úniky se značným nadhledem.

Zdroje: nokiapoweruser.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
fake
je to fake

"We now believe these pictures to be fake because the Carl Zeiss branding is no longer being used since 2013."
K
Ti Widláci to už je regulérní náboženství, taky pořád věří na příchod Spasitele :D
K
Svědci Mrkvosoftovi D:
Jan Molinaro
Jan Molinaro
Docela kombinace 1520 a 950 XL

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze