Asusu unikly informace o PadFone mini a Memo Pad HD 8

3

Tchajwanský Asus nezahálí. V poslední době představil celou řadu zajímavých zařízení včetně druhé generace sedmipalcového tabletu Nexus. V nastoleném tempu evidentně nemíní polevit. Svědčí o tom uniklé slidy z prezentace francouzské pobočky, které zmiňují několik dosud nepředstavených zařízení.

Jedním z dosud nepředstavených modelů je i Asus PadFone Mini. Zdá se, že se tchajwanský výrobce tak připojuje k současnému trendu, kdy se ke špičkovým modelům objeví o něco menší a hůře vybavení sourozenci, kteří jsou odlišeni přízviskem "Mini".

Velký Asus PadFone existuje již ve třetí generaci, která byla představena letos v únoru. Nabízí unikátní koncept spojující nadupaný smartphone, který můžete zasunout do speciálního doku s desetipalcovým displejem a přídavnou baterií, který z něj udělá plnohodnotný tablet. Samotný dok přitom nemůže bez připojeného smartphonu fungovat. Jaké bude mít PadFone Mini parametry, v tuto chvíli nevíme, ale logicky se nabízí, že by PadFone station mohl mít dok kompaktnější rozměry a úhlopříčku displeje 7" nebo 8". Stejně tak by mohl být menší i telefon.

Tip: Recenze Asus PadFone 2: unikátní koncept podruhé a lépe

Dalším očekávaným modelem je smartphone MeMoFone HD5, který by mohl disponovat, jak naznačuje jeho název, displejem s úhlopříčkou 5" a mohl by překvapit, stejně jako tablety s řady MeMO Pad, příznivou cenou. Od smartphonu MeMOFone HD5 se zase očekává nízká cena a 5palcový displej. Od osmipalcového tabletu MeMo Pad HD8 si Asus pravděpodobně slibuje vyplnění mezery mezi sedmipalcovými a desetipalcovými tablety.

Zdroje: androidcommunity.com, phonearena.com, chinese.vr-zone.com

Diskuze ke článku
Maroš
"Velký Asus PadFone existuje již ve druhé generaci, která byla představena loni v říjnu." Nezabudli ste na PadFone Infinity?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze