Asus Travelair AC: zálohujte z telefonu bleskově i na cestách

Asus zahájil v České republice prodej kompaktní bezdrátové flash jednotky Travelair AC, která nabízí dvoupásmové připojení Wi-Fi k celé řadě mobilních zařízení za účelem snadného sdílení multimédií a zálohování. Díky rychlému připojení se hodí ke sledování s streamování HD videí, fotografií a velkých souborů.

Pomocí doprovodné aplikace Asus AiDrive pro operační systémy Android a iOS či pro zařízení Kindle můžete svoje zařízení využít k bezdrátovému přístupu k obsahu uloženému přímo na jednotce Traveler AC nebo na vložené kartě SD.

Asus Travelair AC
Asus Travelair AC

Zařízení obsahuje rychlou Wi-Fi 802.11ac, díky které je možné sledovat či streamovat HD videa, fotografie a ostatní soubory kdekoli na cestách. Dvoupásmové připojení (2,4 a 5 GHz) zaručuje, že se jednotka zvládne připojit k řadě různých zařízení (až k 5 najednou) a zajistit tak stabilní bezdrátový přenos dat.

TIP: Recenze Adaptér Trust USB-C – pro širší možnosti propojení

Kromě rychlé Wi-Fi budete mít k dispozici ještě NFC, prostřednictvím něhož se můžete také rychle připojit. Aplikace Asus AiDrive pak slouží k zobrazování, sdílení a spravování multimédií a souborů na jednotce. Uvnitř Travelair AC je 32GB úložiště a nabízí až 10hodinovou výdrž na jedno nabití při streamování multimediálního obsahu do zařízení s podporou Wi-Fi.

Asus Travelair AC se již prodává za cenu 1 599 Kč s DPH.

Stáhnout Asus AiDrive

Google Play App Store

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze