Asus láká na MWC 2013: mimozemská loď sestupuje na Barcelonu

MWC už je téměř za dveřmi a Asus se tak rozhodl zveřejnit upoutávku na tuto každoročně konanou akci. Upoutávka ukazuje, jak na slavnou katedrálu Sagrada Familia zapadá (jako tablet do dokovací stanice) mimozemská loď. Podívejte se sami.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



Video, které Asus zveřejnil na svém YouTube kanálu ke včerejšímu datu, láká na "kovový zázrak" a "maximální zručnost", což jsou s největší pravděpodobností odkazy na připravované produkty, které hodlá Asus v Barceloně představit.

Víme, že Asus plánuje na nadcházejícím barcelonském veletrhu představit nové tablety Memo Pad a dost dobřé možná také první smartphony této řady. Ovšem to, co vidíme ve videu spíše naznačuje tomu, že se dočkáme inovovaného tabletu Infinity Pad vyrobeného z hliníku. Všichni nyní od Asusu očekávají Retina tablet s procesorem nVidia Tegra 4 nebo jemu podobným (nabízí se hlavně procesory společnosti Qualcomm), jehož samozřejmým příslušenstvím by měla být právě dokovací stanice.

Už před časem byl Asus inovátorem s procesory nVidia Tegra 2 a později nVidia Tegra 3, ale v současné době se čím dál, tím více spekuluje o tom, že Asus přeskočí Tegru 4 a zvolí výkonný procesor ze série Snapdragon od Qualcommu.

Co myslíte, že Asus na MWC 2013 předvede? Možná spatříme i PadFone 3 či nové Windows 8 Pro/RT tablety.

Zdroj: Engadget