Apple Watch Series 6 mají nabídnout vyšší výkon i odolnost

2
Apple Watch Series 6 mají nabídnout vyšší výkon i odolnost
  • Důvěryhodný zdroj Ming-Chi Kuo spekuluje o funkcích příští generace Apple Watch
  • K představení by mělo opět dojít v druhé polovině příštího roku

Ming-Chi Kuo je ve světě Apple produktů důvěryhodným informátorem, už nyní spekuluje o funkcích šesté generace Apple Watch, a to i přesto, že pátá generace se prodává teprve pár týdnů. Jak už ale víme, právě hodinkám od Applu se daří ve světě wearables více než dobře, Apple tak nechce nechat nic náhodě.

U další generace se počítá s navýšením výkonu, a to díky čipsetu S6. Zlepšit by se měl i dosah bezdrátové konektivity, stejně tak i odolnost vůči vodě. Už nyní jsou hodinky vůči vodě dostatečně odolné, předpokládá se však, že zvládnou delší dobu při hloubkovém potápění. Dřívější spekulace o monitoringu spánkové aktivity a nasazení MicroLED displeje zůstávají stále ve hře.

Apple své hodinky představuje po boku iPhonů, tedy v druhé polovině roku. Očekáváme tedy, že stejně tomu bude i u 6. generace.

Diskuze ke článku
Lady
Výdrž, to je to oč tu běží.
Petr
Redakce - Pane Fejmonte hodinky Apple Watch 5 nejsou určeny pro potápění ani pro plavání. Napsat tedy že další generace zvládne ,,delší dubu hloubkového potápění” je dosti zavádějící a svědčí o tom že netušíte co znamená parametr 50m neboli 5atm.

https://www.hodinky.cz/hodinarsky-slovnik/vodotesnost/

50m - hodinky jsou vhodné pro sprchování, mytí rukou.

Až parametr 100m je vhodný pro povrchové plavání a potápění v bazénu.

Až parametr 200m je pro potápění s přístroji (amatérské)

A parametr 1000m mají hodinky pro profesionální potápěče.

Na trhu neexistují chytré hodinky od běžných značek jako Apple, Samsung, Xiaomi.... které by byly vhodné pro plavání natož potápění!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze