Apple Watch nosí na zápěstí již přes 100 milionů uživatelů

16
Apple Watch nosí na zápěstí již přes 100 milionů uživatelů
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • V USA Apple Watch používá 35 % majitelů iPhonů
  • Apple Watch byly představeny teprve v roce 2015

Analytická společnost Above Avalon zveřejnila zajímavý report, podle něhož bylo v rámci všech světových trhů vyexpedováno již více než 100 milionů Apple Watch.


První chytré hodinky s logem nakousnutého jablka přitom byly představeny relativně nedávno (v roce 2015). Okamžitě se však staly jedním z nejpopulárnějších produktů společnosti Apple a také vzorem pro velké množství dalších výrobců chytré elektroniky. Pouze v roce 2020 se Applu podařilo prodat 30 milionů hodinek. Největší oblibě se těší v USA, kde Apple Watch používá 35 % majitelů iPhonů.

Technické parametry Apple Watch 6 40 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce40 × 34 × 10,4 mm, 39,7 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,57" (394 × 324 px), tvar: hranatý
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ?, NFC: ano
Chipset
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor266 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostzáří 2020,
Diskuze ke článku
Martin Nebes
Martin Nebes
Apple je úspěšný pasák svých iOvci které se nestydí přiznat, že patří do stáda a rády se dobrovolně označkují na zápěstí i v uších toť vše. Obdivuji dnešní pěkné slečny které místo toho, aby si koupily krásné náušnice si ohyzdí uši bílými sluchátky od zmíněného výrobce připomínající vaigly či špačky od cigaret.
Jiri Novak
Jiri Novak
Ta nenávist k Apple a jeho uživatelům je až neuvěřitelná. Ne tady nemůže nikomu Apple vyhovovat, protože je přeci “na hovno” a každý jeho uživatel je “tupá ovce” co kupuje “předražený šunt”. Přitom sami tady onanujete před operačním systémem reklamní společnosti :D
Lukas Klima
Lukas Klima
Pochopitelné. Mezi LBGT komunitou povinost, teď se k nim přidali ještě utlačovaní BLM, to pár zápěstí je. Tohle je cílová skupina Apple produktů. Ti chtějí vše jen od duhového Tima.
Jan Křižák
Jan Křižák
Abych pravdu rekl, moc to nechapu. Mam iPhone 12 Pro, presto pouzivam Galaxy Watch Active 2 uz jenom z toho duvodu, ze vydrzi 3 dny a umi NEPRETRZITE mereni sdecniho tepu, tzn. i (mimo jine) presnejsi a kvalitnejsi sledovani spanku. Nemluve o superiorni detekci a trackovani fitness cviceni. A to mluvim pouze o parametrech, ktere jsou nejdulezitejsi pro me.
Prilis nerozumim tomu, ze zrovna Apple Watch jsou tak popularni vzhledem k funkcim, vydrzi a cene. Velmi by me zajimal use case lidi, kteri Apple Watch pouzivaji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze