Apple testuje novou verzi iOS 6.0.1: přináší opravení mnoha chyb

1

Apple ve svých laboratořích podrobuje testování novou verzi systému iOS 6.0.1, která odstraňuje především mnohé bugy. Jedná se například o zobrazování čar při aktivované softwarové klávesnici v App Store, problém s bleskem u fotoaparátu nebo zlepšuje příjem bezdrátových sítí Wi-Fi.

Nová verze, jak napovídá označení 6.0.1, nepřinese žádné velké změny ani novinky. Programátoři se zaměřili především na odstranění několika chyb. Mezi nejkritizovanější patřilo například zobrazování čar při aktivované softwarové klávesnici. Dalším problémem pak byl blesk u fotoaparátu, který se ne vždy aktivoval a řešením pak bylo pouze restartování telefonu. Dále nový software cílí na zlepšení příjmu bezdrátových sítí Wi-Fi, zlepšuje funkčnost mobilních dat, řeší bug při vstupu do Passbooku z uzamčené obrazovky a řeší problém v kalendáři týkající se skupin.

Apple iPhone 5 - oficiální fotografie

TIP: Recenze Apple iPhone 5 – Krásný, štíhlý a výkonný

Apple se ovšem nechal slyšet, že spolu s touto verzí testuje i novou verzi 6.1. Ta by přece jenom už měla přinést i nové funkce a vylepšení. Nicméně této vyšší verze se s největší pravděpodobností dočkáme až v příštím roce. Verze 6.0.1 by pak měla být uvolněna v horizontu nejbližších týdnů.

Zdroje: macrumors.com

Diskuze ke článku
Radek
Bohuzel doposud nevyresili problem s telefonem, kdy pri vytoceni cisla se zapne automaticky hlasite volani, ktere nelze prepnout do sluchatka. Tento problem je vice nez rok v tolika jiz aktualizacich!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze