Apple navyšuje ceny. Zdražení postihlo hudbu i TV+

Apple navyšuje ceny. Zdražení postihlo hudbu i TV+
Fotografie: Pixabay
  • Za měsíční předplatné Apple Musíc nově dáte 165 Kč
  • Streamovací služba Apple TV+ stojí již 199 Kč

Zdražování všeho myslitelného je pomyslným znakem roku 2022. Bohužel se nevyhnulo ani světu mobilních telefonů, kde prozatím prim ve zvedání cen hraje americký Apple. Ten například výrazně zdražil loňský Apple iPad Mini a nyní přišla řada i na konkrétní služby. Patrně nejvíce pocítíte zdražení služby Apple TV+, nicméně cena nahoru poskočila i v případě Apple Music.

A tou rovnou začneme. Dobrou zprávou pro všechny studující je, že jim se cena nemění. Apple tak nadále drží sympatickou cenu 89 Kč za měsíc. Pakliže jste nestudující jedinec a doposud jste platili 149 Kč, nově se připravte na 165 Kč. Rodinné předplatné Apple Music zdražilo z 229 Kč na 259 Kč. Nadále však platí uvítací akce v podobě měsíčního bezplatného zkušebního období.

Mnohem větší zdražení schytala služba Apple TV+, která doposud stála 139 Kč. Nově za ni budete platit 199 Kč, čímž se Apple srovnal například s běžnou cenou Disney+, HBO Max či základním tarifem Netflixu. Zřejmě však netřeba dodávat, že nabídka filmů a seriálů je u Applu přeci jen prozatím menší.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze