Apple iPhone 5S: výroba se údajně už rozjíždí

25

Vypadá to, že dlouhodobý dodavatel hardwaru Applu, tchajwanský gigant Foxconn, začal finálně připravovat výrobu sedmého iPhonu a montovat první jeho součásti. Informoval o tom japonský blog MacOtakara s odvoláním na spolehlivé zdroje.

V tuto chvíli nevíme, jestli se nový iPhone bude jmenovat iPhone 6 nebo iPhone 5S. Většina analytiků nicméně očekává, že příští verze iPhonu bude spíše mírným vylepšením současného modelu než nějakým revolučním telefonem, což by po zkušenostech s iPhonem 4 a iPhonem 4S nahrávalo spíše označení iPhone 5S.

Tip: Recenze Apple iPhone 5 – Krásný, štíhlý a výkonný

Vypadá to, že by budoucí iPhone 5S by mohl vypadat podobně jako předcházející generace iPhone 5 a dostane stejný čtyřpalcový retina displej s rozlišením 1136 x 640 pixelů. Hlavní novinky se budou skrývat uvnitř. Spekuluje se, že nový iPhone dostane nový procesor, více RAM, lepší fotoaparát a novinek se dočká i operační systém. Je však otázkou, zda bude představena úplně nová verze operačního systému nebo jestli se bude jednat pouze o mírné vylepšení toho současného.

Oficiální fotografie iPhonu 5

V každém případě bychom se nové generace iPhonu podle serveru unwiredview.com neměli na pultech obchodů dočkat dříve než září. To dává velkou výhodu Samsungu a ostatním velkým výrobcům, jejichž vlajkové lodi tak získají před novým iPhonem tolik žádaný náskok.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Dobi
NUDA
Datel
Odhad, základní model 5S bude tak za 18999 - 20999,- , verze 5S 64GB bych si tipl něco mezi 25-30litrů.
HoNzA
Kdy už příjdou s novím designem ? Počkat .... nikdy :P
Standa
No s novÍm asi opravdu přijít nemohou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze