Apple aplikace týdne: TeeVee

6

TeeVee je aplikací, která potěší všechny příznivce TV pořadů. V televizní zábavě na pokračování vám totiž udělá dokonalý pořádek, poskytne vám informace o jednotlivých epizodách, zobrazí přehledné statistiky vaší divácké aktivity a nabídne i pokročilé funkce, jako jsou upozornění na nové díly oblíbených seriálů či export epizod do kalendáře.

TeeVee je jedna z mála českých aplikací, která se setkala se skutečně celosvětovým úspěchem. Pokud máte rádi televizní pořady či seriály, ve vašem telefonu by rozhodně neměla chybět. Jejím hlavním úkolem je totiž spravovat právě seznam vašich oblíbených televizních pořadů. Primárně se aplikace samozřejmě zaměřuje na globální obsah, ale naleznete v ní i mnoho českých počinů.

TeeVee – Apple aplikace týdne

Přehled seriálů je chronologicky seřazený dle data vysílání nejbližší epizody a aplikace vám tedy poskytne dokonalý přehled o tom, kdy vás čeká další díl vaší oblíbené televizní zábavy. Panely s jednotlivými seriály jsou hezky graficky zpracované a na každém z nich je také údaj o tom, kdy půjde do vysílání nová epizoda. Pokud další díl zatím nebyl tvůrci oficiálně oznámen, na panelu svítí zkratka TBA (To Be Announced – brzy oznámíme). U již ukončených seriálů pak na panelech svítí poněkud cynický nápis „Dead“.

Více informací získáte, když na některý ze seriálů klepnete. V takovém případě vždy uvidíte preview nejbližší epizody a snadno se dostanete také k obecným informacím o seriálu, k hereckému obsazení i k seznamu všech epizod. Zhlédnuté epizody je navíc možné pohodlně odškrtávat. Vždy tak budete vědět, jaké díly jste již viděli.

TeeVee3_1

Nový seriál či pořad do svého seznamu snadno přidáte tak, že sjedete na konec svého seznamu a klepnete na ikonku s plusovým symbolem. Vedle ní se pak nachází ikonka pro přístup k nastavení, kde je mimo jiné možné zobrazit si své divácké statistiky. Zde můžete zjistit, kolik seriálů máte v seznamu, kolik epizod jste zhlédli, kolik vám jich zbývá a především to, kolik času jste již sledováním seriálů strávili. Součástí statistik jsou i různé zajímavé grafy, na kterých je vyobrazena vaše divácká aktivita dle dnů v týdnu, poměr běžících a ukončených seriálů atp.

TeeVee3_2

Co se týče dalších funkcí, TeeVee umí také upozorňovat na vysílání oblíbených seriálů, vložit vám epizody do kalendáře, má přehledný widget do Oznamovacího centra a nabízí také synchronizaci dat přes iCloud. Tu oceníte především ve chvíli, kdy aplikaci využíváte kromě iPhonu i třeba na iPadu, pro který je aplikace také plně optimalizovaná.

Pokud vás TeeVee zaujala, k dostání je za solidní cenu necelých 3 eur.

Stáhnout TeeVee 3

App Store

Diskuze ke článku
Edko
Na serialy a filmy pouzivam SeriesGuide. Pekny vzhlad a sync so strankou trakt.tv
Petr
Škoda, že jsou v app ty stejné bugy a nikdo je neopravuje.
A support taky nic moc, psal jsem emaily a odpovědi žádné.
I přesto je to jedna z nejlepších app na trekování seriálů.

Uvidíme co nová, čtvrtá, verze.
Jarda
Dobrý den,
jsou tam zastoupeny i všechny české seriály?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze