Aplikace Vanced pro bezplatné sledování YouTube bez reklam oficiálně končí

1
Aplikace Vanced pro bezplatné sledování YouTube bez reklam oficiálně končí
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Jednalo se o neoficiální způsob, jak sledovat videa bez reklam
  • Důvodem je pravděpodobně žaloba ze strany Googlu

YouTube v současnosti kromě původní podoby, tedy bezplatného sledování videí doprovázených reklamami, nabízí také verzi Premium, která uživatele zbaví otravných reklam a zároveň jim umožní poslouchat audiostopu videa s vypnutým displejem. Oblíbenou, avšak ve své podstatě ilegální, alternativou, byla dlouhou dobu aplikace YouTube Vanced, která nyní oficiálně končí.


Tvůrci aplikace, která umožnila sledovat videa bez reklam i poslech videí puštěných na pozadí, pravděpodobně čelili žalobě ze strany samotného Googlu, který tak přicházel o nemalé peníze. Současným uživatelům, kteří mají Vanced v telefonu, byla přislíbena zhruba ještě dvouletá podpora.

Diskuze ke článku
Franta Kulisek
Franta Kulisek
Pamatujete na metrotube? Se slzou vzpominam, jak na windows slo krasne a bez reklam prehravat youtube video mnohem pohodlneji a brutalne rychle bez zaskubu i pri preskakovani z mista na misto to okamzite jelo ..... o tom si mohl i jejich nativni chrome s integrovanou podporou youtube jen zdat a vlastne doposud muze .....
Ikdyz to bych pak zminil i metroIE a to uz bych se vazne asi rozzuril, ze doposud neexistuje adekvaptni alternativa (a to nejen na windows, ale prakticky na vsech platformach).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze