Aplikace Swarm prošla velkou aktualizací a povýšila na verzi 5.0

Aplikace Swarm prošla velkou aktualizací a povýšila na verzi 5.0
  • Swarm přináší po aktualizaci přepracovaný vzhled
  • Větší důraz je kladen na vaše check-iny, které lze dělit na soukromé
  • Přibyly také nové odznáčky

Aplikace Swarm, která spadá pod možná známější Foursquare, aktuálně prochází poměrně velkou aktualizací s označením 5.0. Hlavní novinky se týkají výrazněji zobrazené časové osy, nových kategorií a celkově přepracovaného designu. Po spuštění nové verze aplikace uživatel vidí malý náhled mapy a rovněž časovou osu, kdy se na daném místě nacházel. Aktualizace také rozděluje veřejné a osobní check-iny. Jejich správa je tak jednodušší.

Swarm

Celkem se nově v aplikaci bude nacházet 100 sběratelských kategorií a za každou budete moci získat odznak. Dle počtu je zřejmé, že kategorií přibylo a tím pádem je i více nových odznáčků. Přepracovaný je také váš osobní profil. Opět máte k dispozici náhled mapy, který je aktivní, ale také přehled vašich check-inů. Vaše položky z mapy lze navíc snadno sdílet s přáteli. Nový Swarm si vytyčil za cíl klást větší důraz na to, kde jste byli. Proto jsou tyto informace všude co nejvíce na očích.

Aktualizace se šíří postupně, avšak v následujících hodinách, maximálně několika málo dnech, by měla dorazit ke všem uživatelům. Postačí navštívit obchod Google Play, pakliže nemáte povolené automatické aktualizace.

Stáhnout Swarm

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroj: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze