Aplikace Sony Walkman dostala aktualizaci: podpora Android Wear

14

Nativní hudební aplikace od Sony nese název dnes již archaického zařízení Walkman a nově se dočkala aktualizace, která přináší několik příjemných novinek. Ty se týkají především hodinek s Android Wear.

Sony Walkman

TIP: Sony Xperia E4 se odhaluje: má čipset MediaTek (2× aktualizováno)

Sony si pěstuje spoustu vlastních aplikací, které figurují na telefonech Xperia. Zatím poslední aktualizace se týká přehrávače hudby Sony Walkman, která se tak přehoupla na verzi 8.5.A.0.6. První novinkou je možnost stáhnout si libovolný playlist přímo z aplikace Walkman do vašich hodinek s Android Wear (musí se jednat o playlist, nejde stáhnout album nebo konkrétní písničky). Druhou zajímavostí je možnost ovládat celou aplikaci přímo z Android Wear hodinek a to včetně zahájení přehrávání hudby.

Snímky z nové verze aplikace

Aktualizováno: byla upřesněna informace ohledně hlasového příkazu.

Diskuze ke článku
daniel
Na jaky to je android? Jestli to pude na moji Xperii m.
Lukáš
Mám tuto verzi, ale nepřišel jsem na ty hlasové povely. Týká se to pouze hodinek, nebo to lze nastavit někde v telefonu, mám Z3c.
Nemam rád software od Sony
Jedna z nejhorších aplikací vůbec. Tu jsem zmrazil jako jednu z prvních na svém Z3, (díky Google alespoň za tuhle možnost, když už tenhle bloatware nemůžu odinstalovat.
Petr
Tak to by mě zajímalo, jaký zázrak používáte místo toho, ta app je docela v pohodě - rozhodně třeba proti app Google Hudba, která se sama pouští na pozadí a žere baterku - šlo to pryč. Možná jsem byl více spokojen s Apollo, ale nebylo to o tolik, aby mě to donutilo si to teď nainstalovat. Zmrazil jsem hromadu jiných app, jako Livelog, Social Live, Sony Select, Movie Creator, Xperia Lounge a další.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze