Aplikace Google Telefon se rozšiřuje. V beta verzi funguje skoro všude

2
Aplikace Google Telefon se rozšiřuje. V beta verzi funguje skoro všude
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Aplikace spravuje vytáčení čísel a spolupracuje s kontakty
  • Nově ji lze nainstalovat na téměř každý telefon s Androidem
  • Podmínkou je prozatím registrace k beta verzi aplikace

Server androidpolice.com přinesl informaci týkající se aplikace Google Telefon (v angličtině Google Phone). Ta byla samozřejmě výsadou telefonů Pixel, avšak již zkraje letošního roku se začala postupně šířit a fungovat i na telefonech jiných výrobců. Aktuálně se dostupnost aplikace výrazně rozšířila, přestože je nadále v beta verzi. Aplikace Google Telefon plně funguje na telefonech OnePlus a Samsung, což můžeme potvrdit na redakčním modelu Galaxy S20+. Úspěšní jsme byli také na LG Velvet, kde je aplikace rovněž plně funkční.

Google Telefon je aplikací spravující protokoly hovorů a vytáčení, samozřejmě je dále navázán na Kontakty. Po instalaci si pouze vyberete, jakou aplikaci chcete využívat jako výchozí. V současném stavu je však poměrně komplikované Google Telefon najít v obchodě Play. Běžným vyhledáváním většinou kýženého cíle nedosáhnete. Využít můžete buď tento odkaz, nebo klasický box s odkazem na aplikaci na konci článku. Před první instalací z vašeho účtu je nutné se registrovat do beta verze aplikace.

Stáhnout Google Telefon

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Aleš Baláš
Aleš Baláš
Aplikace Telefon od Googlu je možná dobrá, ale absolutně nedosahuje kvalit a schopností jiných dialerů. Například já používám True Phone, to je úplně jiná liga.
Zbyněk A.
Zbyněk A.
Do Beta programu jsem se přidal, ale stále mi to hlásí, že není kompatibilní s mým zařízením - Huawei P20, takže nejsem ve skupině "skoro všude" 😶

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze