Americká verze Motoroly Moto G povyšuje na Android 4.4 KitKat

2

Jedna z nejvýhodnějších koupí současnosti, Motorola Moto G, povyšuje na nejnovější verzi operačního systému Android, konkrétně 4.4.2 KitKat. Google zkrátka nezahálí a svoji investici v podobě Motoroly náležitě hýčká. Motorola Moto G se tak zařadila po bok své vybavenější kolegyně Moto X, která se aktualizace dočkala již v listopadu.

Nepřehlédněte:

Motorola Moto G
Motorola Moto G patří mezi nejvýhodnější koupě současnosti

I když Motorola Moto G nepatří mezi ty nejlepší smartphony součanosti, vzhledem k ceně, která vychází po přepočtu zhruba na 4 000 Kč, se jedná o jednu z nejvýhodnějších koupí. O to více koncové zákazníky potěší informace, že americká verze Motoroly Moto G se po vzoru své vybavenější sestřičky Moto X dočkala aktualizace na nejnovější operační systém Android 4.4 KitKat.

Motorola Moto G se také dočkala Androidu 4.4 KitKat

Aktualizace Androidu 4.4 KitKat pro Motorolu Moto G se prozatím týká pouze telefonů zakoupených na území USA, telefony zakoupené na jiných trzích by se měli aktualizace dočkat na začátku příštího roku. Výbava Motoroly Moto G zahrnuje například 4,5 palcový HD displej, čtyřjádrový procesor Snapdragon 400, kterému sekunduje 1 GB operační paměti RAM a nesmíme opomenout také 5Mpx fotoaparát. Uživatelská paměť se zastavila na hodnotě 16 GB, bohužel bez možnosti jejího rozšíření pomocí paměťových karet.

Jedinou (a bohužel tou zásadní) nevýhodou se tak stává její nedostupnost na tuzemském trhu. Samozřejmě není problém telefon sehnat v zahraničí, v takovém případě však nastává problém se záruku.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
CrashFace
Nevíte, dostane se vůbec na náš trh?
Jan Pan
v době teho globalizace snad není problém koupit třeba na amazon.de (jen upozorňuji že není v telefonu čeština)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze