Alcatel to zkusí taky: chystá One Touch Idol mini

10

Obliba mini verzí vlajkových lodí roste. Začal Samsung, připojilo se HTC a svůj model s přídomkem mini nyní zřejmě chystá také Alcatel. Uniká první fotografie údajně plánovaného telefonu One Touch Idol mini.

Alcatel je v oblasti mobilních telefonů velmi produktivní a v letošním roce se odvážil zabrousit i do vyšší střední třídy. Do té protlačil dvě novinky nesoucí název One Touch Idol a One Touch Idol Ultra. Druhý jmenovaný nějaký čas držel titul nejtenčí telefon na světě s tloušťkou pouhých 6,45 milimetrů. Oba modely spojuje jednak dobrá výbava pak také displej s úhlopříčkou 4,7 palce.

Alcatel One Touch Idol mini

To však nemusí vyhovovat každému. Stejně jako Samsung a HTC, plánuje i Alcatel menší variantu, které ponese jméno One Touch Idol mini. Poprvé se o ní dozvídáme díky známému Twitteru účtu Evleaks, který zveřejnil tiskovou fotografii. Bohužel nic dalšího nevíme. Můžeme se tak alespoň pokusit odhadnout velikost displeje. Přikláníme se ke 4, maximálně 4,3palcům, což je pro mnohé ideální velikost.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Kotlik Martin
Kotlik Martin
Být to 4" nebo 4.3" displej tak by bylo dobré tam dát alespoň rozlišení 960x540 + alespoň dvoujádro taktováno na 1 Ghz a více a foťák alespoň 8 Mpx a cenu do 7 000. A byl by to dobrý mobil.
pauletakk
Hlavně tam musí být to rozlišení qHD a 1GB RAM, když tohle splní, bude můj.
marek
Tak ještě tu zdaleka nemáme ani vlajkovou loď a OT IDOL, ale hlavně že bude dostupná její zmenšená verze. :-)
Michal
Nevšiml jsem si, že by se již prodávala vlajková loď IDOL X (OT 6040)... zato v Číně pod domácím označením TCL IDOL X (TCL S950) ji mají dávno a levně k dispozici: http://www.etotalk.com/tcl-s950-idol-x_p4068.html

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze