Aktualizace Redstone pro Windows 10 Mobile vylepší lištu se zástupci

21

Microsoft nadále pracuje na vylepšeních pro operační systémy Windows 10 a Windows 10 Mobile. Aktualizace nazvaná Redstone například přinese snadnější úpravu zástupců v informační liště či změní ikonky v nastavení.

Windows 10 Mobile

Mezi očekávané novinky se řadí především vylepšení zástupců v informační liště, kterou stáhnete z horního okraje displeje. Zástupců s důležitými funkcemi budete moci mít v liště více a navíc je bude možné libovolně přeskupovat. Postačí pouze na daném zástupci přidržet prst a následně jej přesunout na jiné místo. Prozatím se zdá, že tato možnost bude k dispozici pouze skrze nastavení, avšak ve finále Microsoft může celé nastavován zakomponovat přímo do lišty.

TIP! Microsoft pracuje na novém rozhraní notifikací pro Windows 10

Windows 10 Mobile
Snadná změna sestavení rychlých zástupců

Další inovací mají být pozměněné ikonky v nastavení, které mají zlepšit přehled a usnadnit orientaci nových uživatelů. Poslední nově známou změnou má být nová várka smajlíků a různých ikonek, kterými budete moci vyšperkovat své texty.

Přečtěte si: Recenze Microsoft Lumia 650 – Elegance vše nespasí

Zdroje: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
ofal
Tak ještě by to chtělo nějaké telefony s W10...co je na trhu, je velká bída.
hrosovka
To preskupovani primo v roletkovem menu bude nikoliv v redstonu 1 ale az 2 protoze MS cokoliv co jde udelat najednou dela na min 2x aby vzdy mohl vydat bezvyznamny update a honit si na nem triko jak nasloucha prani uzivatelu zatim co neni schopen u svych program udelat tak elementarni vec jako sjednotit vyuzivani hamburger meni a tri tecky (store - na sirku hamburher neni a leze se tam pres avatara na vysku je a avatar zmizi, v hudbe se vytahuje tahem ze strany nikde jinde to nejde, ve fotkach se do menu leze pres tri tecky) a tak by slo pokracovat donekonecna. Zajimalo by me proc tyhle prasarny nekonzistenti nikdo v recenzich nezminuje, je to horsi od vydani W10M nez na androidu. Jenze tady to narozdil od programu na robotovi jsou systemove aplikace ktere dela jeden vyrobce. Takze abych se vratil k tematu. Nebudte naivni ze se toho dockame tedka. Edge taky nemuze vyjit najednou musi se rok cekat aby vysla "nova" verze co umi doplnky ....
Ondra
Vykašlete se na aktualizace a radši udělejte pořádně messenger a facebook, jinak nový aktualizace vám sou k ničemu -__-
Tomáš S.
Windows 10 mobile je pro mě velkým zklamáním. Zpátky jsem přeinstaloval na WP 8.1. Není stabilní, ne že by padal, ale občas problikl displej. No a co se týče aplikací, tak to je tragédie. Něco málo z toho mála, co na Windows jsou, dosud nejsou kompatibilní s W10M. A zrovna jsem pár využíval. Nemluvím vůbec o aplikacích Here. To je pro mě po zrušení Prostorů také obrovské zklamání. Až mi doslouží Lumia 830, tak budu mít problém, protože Windows vhodný mobil nemá, android je pro mě nepoživatelný a Jabko je vesmírně drahé.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze