Aktualizace MIUI 7 odstartuje globálně 27. října

15

Již několik týdnů je představeno nové prostředí MIUI 7 pro telefony čínského výrobce Xiaomi. Konečně však pro mnohé přichází také klíčová a v podstatě poslední chybějící informace o zahájení aktualizačního procesu, který započne příští týden.

Nová nadstavba MIUI, založená na systému Android, byla světu oficiálně představena již v srpnu tohoto roku, společně s modelem Redmi Note 2. Od té doby nám však již uplynuly již více než dva měsíce. Naštěstí Xiaomi dnes své fanoušky a uživatele oficiálně informovalo, že aktualizace bude celosvětově vypuštěna 27. října.

MIUI 7

Nový software má přinést až 30% nárůst výkonu a také až o čtvrtinu delší výdrž, než které telefony dosahují se současnou verzí MIUI 6. Aktualizace bude šířena formou OTA a nabídnout by vám ji měl samotný telefon. Oficiální seznam modelů, které se aktualizace dočkají, by měl být brzy vydán.

Zdroje: en.miui.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
HOST
Mám Mi4i a ten to snad dostane.
Xwert Is
Xwert Is
Neviete či bude update aj na MiPad ?
Lukáš Kovář
Moje mi3 miui 7 dostane.ale doufám že konečně budu mít android 5.0 nebo výše
redmi
Na miuios.cz je MIUI7 na stažení už dávno s výborným CZ překladem. Sice developer preview ale nečekám, že se verze co má vyjít 27.10. se bude příliš lišit od aktuální z 16.10.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze