AirPods Pro 2 dorazí s monitoringem srdečního tepu a možná i teploměrem

AirPods Pro 2 dorazí s monitoringem srdečního tepu a možná i teploměrem
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Vylepšeno má být aktivní potlačení hluku i kvalita zvuku
  • K nabíjení nově poslouží USB-C
  • Výrobce možná chystá také zajímavou funkci pro uživatele se zhoršeným sluchem

První generace Apple AirPods Pro přinesla špičkové potlačení hluku, dlouhou výdrž i nezanedbatelnému množství uživatelů podstatně sympatičtější design ve srovnání s klasickými AirPods. Regulérní druhá generace má přitom podle 52audio.com představit vcelku zásadní novinky.

AirPods Pro 2

Začněme designem, který by měl podle dostupných renderů vycházet z předchozí generace. Sluchátka tak stále budou mít „nožičky“, pomocí nichž se budou ovládat, ale také usnadní nasazení či vytažení z uší a v neposlední řadě by měly znamenat i o něco vyšší kvalitu záznamu mluveného slova, neboť budou mikrofony blíže k ústům uživatele.

AirPods Pro 2

Další inovací má být vylepšený čip H1, což se projeví zejména na lepším aktivním potlačením hluku. S tím se pojí rovněž osazení novými měniči, jež mají zprostředkovat kvalitnější zvuk. K dispozici bude také adaptivní ekvalizér či Spatial Audio s dynamickým sledováním hlavy.

Z dalších funkcí jistě přijde vhod podpora Find My pro snadnější vyhledání či USB-C. Počítat lze rovněž s podporou bezdrátového nabíjení, tudíž bude mít uživatel hned dvě možnosti, jak doplnit energii. Velmi zajímavě zní rovněž funkce monitoringu srdečního tepu či zabudovaný teploměr, což však podle 52Audio zůstává prozatím nepotvrzeno.

AirPods Pro 2

Poslední zajímavou funkcí je možnost využívat AirPods Pro 2 jako naslouchátka. Dokonce i samotné pouzdro sluchátek má údajně sbírat zvuk z okolí a posílat je do sluchátek pro ještě lepší povědomí o hlucích v blízkosti uživatele.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze