Activision vydal strategickou hru ze světa Call of Duty

8

Call of Duty: Heroes je nový přírůstek do slavné herní série. Activision se tentokrát zaměřil pouze na telefony a tablety. A kromě budování základny nebo plánování útoku na vás čekají i staří známí, mezi kterými nechybí třeba Captain Price nebo Soap MacTavish.

Již nyní si můžete stáhnout novou hru Call of Duty: Heroes pro iOS a Windows 8. Verze pro ostatní platformy vyjde s krátkým zpožděním. Heroes je free-to-play budovatelská strategie, ve které máte za úkol postavit základnu, nachystat obranu a vycvičit útočné jednotky. S tím vám pomohou známé postavy ze série, jako je například Captain Price nebo Soap MacTavish. Oproti podobným hrám hra nabízí řadu bonusů, které můžete znát z původní série. Mezi tím i útočný vrtulník, kde přímo usednete za kulomet. Velký důraz je kladen na sociální funkce a soupeření.

Call of Duty je podle mnoha žebříčků nejhodnotnější herní značkou současnosti. To vše nastartoval již první díl v roce 2003. Od té doby můžeme napočítat už 11 dílů her pro konzole a počítače. Posledním přírůstkem je Advanced Warfare, který vyšel začátkem listopadu.

Call of Duty: Heroes je ke stažení zdarma a pro hraní vyžaduje připojení k internetu.

Stáhnout Call of Duty: Heroes

App Store (zdarma)

Zdroje: community.callofduty.com

Diskuze ke článku
Jan
S kvalitou této série, alespoň na pc, to šlo během času od desíti k pěti. Vše se časem okouká a v případě cod je to pořád na jedno brdo. Zkusíme tohle, ale nemám rád hry, kde je nutnost připojení k internetu, takhle mi zabili uz MC5.
Ha
Ha vsichni na CoD nadavaji, ale rok co rok, jejich prodeje trhaji rekordy. Tady je jista paralela s Applem (tAndrodiisti si masti ego, a rikaji jak je iPhone nepouzitelna zalezitost, a ze Android za 3 tis se vyrovna iPhonu).

Jinac tahle Hra pekna je sragorovina prospikovana mikrotransakcemi.
Adam
A pride to aj na windows phone?
jan
Tak jsem čekal s napětím že to bude něco jako strike team a oni vypustí tohle...
Nevíte někdo prosím vás nějakou dobrou hru

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze