Acer ukázal, jak si představuje prémiový konvertibilní chromebook

Acer ukázal, jak si představuje prémiový konvertibilní chromebook
Fotografie: Acer
  • Acer Chromebook Spin 714 se může pochlubit výkonnými procesory Intel Core 12. generace, odolnou konstrukcí a stylusem
  • Je speciálně vybaven pro pořádání telekonferencí
  • Má kvalitní displej, dostatek portů a slušnou výdrž
  • Prémiová je však i jeho cena

Pokud jde o chromebooky, obvykle mají statut nudných přístrojů, které se soustředí hlavně na nejmladší uživatele. Acer se v tomto ohledu nebojí experimentovat a nabídne i modely, které se vymykají hlavnímu proudu, například velkým displejem. Jeho poslední novinka však sází na odolnost a nadprůměrnou výbavu.

Acer Chromebook Spin 714

Acer Chromebook Spin 714 je nejnovější prémiový chromebook od společnosti Acer. Využívá procesory Intel Core 12. generace (až Core i7), které přinášejí oproti předchozím generacím o 20 % vyšší výkon a umožňují zvládat náročné úlohy, jako je střih videa a hraní. Nové zařízení s operačním systémem Chrome OS je připraveno k použití, kdykoli se uživatel objeví; probudí se z režimu spánku během několika sekund a poskytne až 10 hodin výdrže na baterii nebo až 4 hodiny používání po 30minutovém rychlonabíjení.

Acer Chromebook Spin 714

14" dotyková obrazovka poskytuje živý obraz se 100% pokrytím barevného prostoru sRGB a dodává se ve dvou variantách rozlišení: WQXGA (2 560 × 1 600 px) a WUXGA (1 920 × 1 200 px), obě s antimikrobiálním sklem Corning Gorilla Glass, které odolává skvrnám a bakteriím způsobujícím zápach. Vyšší poměr stran 16:10 poskytuje studentům a profesionálům další prostor na obrazovce pro skicování, psaní poznámek a přístup k aplikacím pomocí stylusu USI, který rozlišuje 4 096 úrovní citlivosti na tlak. Po zapojení do doku se stylus nabije za pouhých 15 minut, ze kterých získáte 240 minut použití.

Acer Chromebook Spin 714

Acer Chromebook Spin 714 je optimalizován pro videokonference a vybaven webovou kamerou MIPI s rozlišením Full HD, technologií dočasné redukce šumu a soustavou dvou mikrofonů. Dvojice reproduktorů směřujících nahoru se zvukem DTS Audio a inteligentním zesilovačem zase poskytuje vysoce kvalitní zvuk bez zkreslení. Konvertibilita v rozsahu 360 stupňů zajišťuje flexibilitu, abyste mohli snadno a okamžitě přepínat mezi režimy tabletu, notebooku, stojanu i všemi mezilehlými úhly.

Acer Chromebook Spin 714

Acer Chromebook Spin 714 je vybaven mnoha funkcemi pro připojení, jako je Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, podsvícená klávesnice a řada portů včetně HDMI a dva Thunderbolt 4. Volitelná čtečka otisků prstů umožňuje rychlé a bezpečné přihlášení uživatele.

Acer Chromebook Spin 714

Acer Chromebook Spin 714 (CP714-1WN) bude k dispozici v srpnu za cenu od 879 €, tedy necelých 22 tisíc korun.

Technické parametry Acer Chromebook Spin 714

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, ? g, konstrukce: ?, odolnost: MIL-810G
DisplejTFT IPS, 14" (2 560 × 1 600 px)
Chipset
Paměťdisk: ?, paměťové karty: ?
Konektory2× USB 3.0, ?× USB 2.0, video: HDMI, další: ne
Datové funkcemodem: LTE, Wi-Fi: Wi-Fi 6E, Bluetooth: 5.2, NFC: ?
Operační systémChrome OS
Akumulátor? Wh, udávaná výdrž: 10 hodin
Dostupnost, 22 000 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze